Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    28868
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    facebook hyperlinks no longer work on transformer "browser" program

    Links do work on o their sites...and fb links work in other browsers.

    Any ideas? Thanks, tim

  2. #2
    Soundwave
    Member #
    13363
    Join Date
    Oct 2011
    Tablet
    TF101
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    No, but I can confirm I'm having the same issue. Tried a factory reset and everything. This with the ICS stock browser on TF101.

    Dave.

  3. #3
    Jazz
    Member #
    20424
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    VA
    Tablet
    TF201
    Posts
    56
    Liked
    3 times
    It is a Facebook problem. I have 3 different browsers and it is happening with all 3. This happened last week also and lasted for a few days.

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    28868
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    nah....

    Quote Originally Posted by angelwar View Post
    It is a Facebook problem. I have 3 different browsers and it is happening with all 3. This happened last week also and lasted for a few days.
    Not in my case....other browsers are ok...but they have other issues... I'm thinking this is due to an "upgrade" that got downloaded...

  5. #5
    Soundwave
    Member #
    29051
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    I unhappily report the same issue. I reset my browser to default, deleted cache etc. and my keyboard doesn't come up, I cannot login anymore. I have downloaded Firefox but the page setup is different, rather weird. Everything is with Times New Roman fonts. I've downloaded Opera too. FB works but it gives me the mobile layout.

    I have a TF201 and this issue is only with the FB page. I think they screwed something up. It started happening two days ago.

    Laszlo

  6. #6
    Soundwave
    Member #
    28890
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    I'm having the same issues. I can't do anything on FB.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. ICS - Keyboard "settings" button no longer works
    By Leaston in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 02-26-2012, 09:01 AM
  2. MyDesktop's "Remember security code" doesn't work.
    By Carnivore in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2011, 09:52 AM
  3. "Repaired" keyboard dock no longer works
    By Sparky in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 11-15-2011, 06:34 PM
  4. Come join our facebook fanpage" Eee pad transformer prime rocks" :)
    By enkizen in forum Transformer Prime General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2011, 05:39 AM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 03:14 AM.