Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    18421
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Liked
    0 times

    installing starcraft 2

    Hey guys i saw a youtube video of a guy who has sc2installed on his transformer1 he had windows installed. Im wondering if i will be able to do the same with the prime
    Also how will i go about installing tbisgame?

  2. #2
    Shockwave
    Member #
    8902
    Join Date
    Aug 2011
    Tablet
    TF101
    Posts
    566
    Liked
    106 times
    What is probably happening there is the use of a remote desktop program. He is likely running the SC2 on his PC then remoting in to the PC to control the PC via the transformer. This will give you access to multiple games that are not normally on the TF. SC2 is an absolute pig of a game. So in no way will it run ON the TF.

    SC2 often gives desktop PCs fits of terror just trying to run the game.
    Play Bf3? Give some love to our server! Great group of admins!!

  3. #3
    Jazz
    Member #
    16090
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    34
    Liked
    2 times
    I will go crazy about Roller Coaster Tycoon via Splashtop : D

    Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    18421
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Liked
    0 times
    So how do i go about setting up the remote desktop im not too fmiliar tia

  5. #5
    TRANSFORMER FORUMS LEGEND
    Supporting Member

    Member #
    2978
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Tablet
    None
    Posts
    15,780
    Liked
    2676 times
    First, on your PC head to this site: http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_...F201/#download

    Select "Other" and then go to the Utilities section and find the "Splashtop Streamer" and download. It does not matter which link you use, I usually do the Global link.

    Install on your PC, set up a password, and enter your google credentials if you want to be able to easily connect if you are away from home.

    After it is installed, open up the pre-installed app called "MyCloud" and then open the "MyDesktop" tab of this app and it will give you some nag screens, then scan for PC's. Tap on your PC and connect using the password you set up on your PC.

    If you are connecting remotely, tap on the menu button (in the top right hand corner) and enter your google credentials in settings and it can find your PC from anywhere on the net.

    Caveats: If you have less than 5 Mbps upload speed, when you are not at home, it may be quite laggy and unusable if watching 720p video or higher, or if you are gaming.
    Right click is not the same, be sure to learn the shortcuts on the popup connection screen so you know how to do them.

    If you are gaming and have a wireless controller and you are within range of your PC, you can use the controller to the PC and basically the TF with splashtop becomes a wireless monitor & speakers.


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munching on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene.
    - Homer Jay Simpson

  6. #6
    Jazz
    Member #
    16980
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    bloomington.mn.usa
    Posts
    67
    Liked
    4 times
    Is the version of Streamer from Asus different from the normal one from the Splashtop website? I'm currently running it with my Kindle Fire. I'm wondering if there needs to be a different version for the Transformers and if it is compatible with other tablets.

  7. #7
    TRANSFORMER FORUMS LEGEND
    Supporting Member

    Member #
    2978
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Tablet
    None
    Posts
    15,780
    Liked
    2676 times
    Should be the same. I use the Splashtop streamer with my wife's iPad with no issues.


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munching on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene.
    - Homer Jay Simpson

  8. #8
    Jazz
    Member #
    16980
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    bloomington.mn.usa
    Posts
    67
    Liked
    4 times
    Good to know. I figured it must be the same. Can't see what would need to be different.

  9. #9
    Jazz
    Member #
    18340
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    65
    Liked
    8 times
    Has anyone really tried this out much? I love the feature, and it works quite well, but whenever I start a game up (mostly for testing purposes) like Deus Ex or Battlefield 3, it does not stream to the TFP. It's playing on my desktop monitor, the sound is coming out of my prime, and I can move the mouse all about via the prime, but the only thing on the prime is my Win 7 desktop (which I'm not really controlling at that moment). I don't have issues playing videos or moving around Win 7, though. A bit weird, no? I tried the HD version (which is the same thing, is it not?) of splashtop via the market, and it did the same thing. I'm new to this so.. any ideas?

  10. #10
    Jazz
    Member #
    18340
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    65
    Liked
    8 times
    Nevermind, it's working now. Pretty good stuff

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Problem installing app.
    By shebaiscool in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-31-2011, 06:56 PM
  2. Installing 3.1 instructions
    By hoppy in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2011, 08:28 PM
  3. Manually installing 3.1
    By claysae12 in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2011, 02:22 PM

Search tags for this page

asus transformer prime starcraft 2 online
,
can you install starcraft 2 on tablet
,
diablo 3 on transformer prime
,
diablo iii run on asus transformer prime
,
how to install diablo 3 on asus transformer prime
,
how to install rollercoaster tycoon on asus
,
how to install starcraft 2 on tab
,
how to install starcraft 2 to an android tablet
,
starcraft 2 on asus transformer
,

starcraft 2 on asus transformer prime

,
starcraft 2 on tf101
,
transformer prime starcraft 2
Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 10:41 AM.