Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
  • 2 Post By vgjfelix

Thread: Where do I set default browser???

  1. #1
    Soundwave
    Member #
    22661
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    28
    Liked
    0 times

    Where do I set default browser???

    Almost Every link I click prompts me which browser especially YouTube links... even when I check use as the default program... it still prompts sometimes even on redirects!!! I can't tell you how annoying this is... any help?!?!
    Last edited by DigitalSkyline; 02-04-2012 at 12:25 AM.

  2. #2
    Guide Guru & Forum Administrator
    Supporting Member

    Member #
    12453
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Devon, UK
    Tablet
    Other - Chromebook
    Posts
    14,013
    Liked
    2826 times
    Sounds like an ICS bug to me. Did you do a factory reset after doing the firmware update to ICS? If not & you can take the time to backup etc, then well worth doing that IMO.

    PLEASE Search for existing threads before posting a new one. Thanks.

    Your opinion matters. But should you disagree - please try not to be disagreeable

    Forum guide - here ~~ T100 FAQs - here ~~ Cold boot - here

    Adobe Flash Player & Browser Guide here

    Master Help Guide - here ~~ FAQ malware - here ~~ FAQ e-reading - here
    Mobile OS devices personal pantheon...
    ANDROID: Doogee DG310; SGS; Huawei Y300; Motoroloa Xoom 2ME; Razr; Defy Mini; CnM Touchpad II;
    Asus TF101; Lenovo A1; Samsung Tab 2 7.0
    APPLE: iPhone 4s; iPhone 5c; iPhone 6; iPhone 7; iPad 3; iPad Mini 2; iPad Air 2 64gb
    CHROMEBOOK: HP 14-Q010sa Celeron 14 Inch 4GB 16GB Chromebook - White.

  3. #3
    Supporting Member
    Supporting Member

    Member #
    8638
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    United Kingdom
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,958
    Liked
    362 times
    It will give you the choice of browsers each time you click a link from a different source, so checking the default box will set that browser default for that particular source, not necessarily the next.

    It might take some time before the OS has a default browser for everything you click links through, but it will remember them. Unsure if say clicking a link to ebay from one email will be seen as the same or different source by the OS if you then click a link to Google from a different email, or if it will see the actual email program as the one source (Hope you are following)

    When you click youtube links, chances are it asks you because there is a youtube app you could use, it is possible it won't set a browser as the default youtube player because of this, try checking the default box on the youtube app next time and see if it still asks or if it just opens the youtube app instead
    TF No longer charges: Clicky
    Transformer won't boot: Clicky
    Power / Lock button issues: Clicky
    Flash downloaded ASUS Firmware: Clicky

  4. #4
    Ratchet
    Member #
    24156
    Join Date
    Jan 2012
    Tablet
    TF201
    Posts
    212
    Liked
    160 times
    You may have to clear your browser defaults in order to set a new one.
    Last edited by vgjfelix; 02-05-2012 at 12:29 PM.
    lopezco and cramp11 like this.

  5. #5
    Starscream
    Member #
    23935
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    n. colorado near wyoming border
    Tablet
    TF701
    Posts
    262
    Liked
    27 times
    Quote Originally Posted by DigitalSkyline View Post
    Almost Every link I click prompts me which browser especially YouTube links... even when I check use as the default program... it still prompts sometimes even on redirects!!! I can't tell you how annoying this is... any help?!?!
    are you using the default browser or opera or some other?
    Funny, how just when you think life can't possibly get any worse it suddenly does. -Douglas Adams-

  6. #6
    Jazz
    Member #
    22651
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Canada (near Toronto)
    Posts
    94
    Liked
    8 times
    vgjfelix, great video. Thanks!

  7. #7
    Jazz
    Member #
    23503
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ontario, Canada
    Tablet
    TF201
    Posts
    57
    Liked
    7 times
    vgjfelix excellent video!!! If a pictures worth a thousand words a video is worth...

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Java Script with default browser...
    By cybaek in forum Transformer Prime General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 01-17-2012, 11:50 AM
  2. default browser
    By Rlarson_mn in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-2011, 06:52 PM
  3. Default Browser Scrolling issue
    By newbierob in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 11-28-2011, 04:52 PM

Search tags for this page

android change default app
,
asus transformer set default browser
,
change default app android
,
change default application android
,

change default browser android ics

,
change default browser android tablet
,
how to change default browser on android tablet
,
how to set default browser in android ics
,

ics default browser

,

set default browser android ics

,
set default browser asus tablet
,
set default browser asus transformer
Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 08:57 PM.