Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    45883
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF201
    Posts
    11
    Liked
    0 times

    Unhappy Help please. I cant get my tablet working/ Rom problem

    Hey guys

    After so many hours of googling and searching forums I decided to try making a thread, asking you guys for help.

    Short story of my problem: After I tried flashing back to stock rom I'm now trapped in a Asus-load-screen boot loop

    Longer story: I was having a functioning CM10 nightly running, and then saw that the stock JellyBean had come out which I wanted to try. So I downloaded the ICS-firmware from Asus-website, unzipped, and flashed the Zip-file inside the original zipfile, using CWM - easy and painless and then I rebootet. (Sidenote: I prolly should have cleared cashe, data and dalvik, but forgot ) Then I gave it 10 mins while it was showing the boot-screen and then gave up - thinking "Darn I did something wrong, I'll try again".. But but!! When I rebooted and tried to get into CWM-recovery it didnt go there - when it seemed to try opening recovery it showed a loading android and then a broken android - I bet you know these picture.

    So thats where I'm at now.

    Furthermore I tried a few thing that I found on the web:
    - flashing the recovery-image via fastboot (seemed to be succesful, but didnt change anything)
    - flashing the stock-rom via fastboot with the blob-file (seemed to be succesful, but didnt change anything)

    I also tried getting access via the ADB, but writing the "adb devices"-command doesnt show any devices - so maybe I've got a driver-issue. Im working a Windows 7 64-bit machine by the way. I've tried many way to get the right drivers on but without succes so far.

    So I seem to be able to access the device via Fastboot, but not ADB. But the fastboot actions ive tried doesnt help me

    Does anyone have some input, further questions - anything that might help me?

    I'd really hate to commit my tablet 'Bricked'

  2. #2
    Super Moderator & Forum Sleuth
    Supporting Member

    Member #
    26017
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    toronto, ca
    Tablet
    TF201
    Posts
    3,441
    Liked
    1118 times
    Welcome to the site Jesper.
    I'm rootless & when I read your post I get confused & prone to wandering.
    Thankfully there are others here that will understand it. ..hang tight.
    Last edited by eejit; 10-03-2012 at 03:19 PM. Reason: stepped in gum

  3. #3
    Jazz
    Member #
    45359
    Join Date
    Sep 2012
    Tablet
    TF101
    Posts
    33
    Liked
    1 times
    will it work if you try to flash another rom in CWM? (yknow when you see the "broken android").
    if so: just do that and wipe cache,data,dalvik and see what happens.

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    45883
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF201
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by maxxxx View Post
    will it work if you try to flash another rom in CWM? (yknow when you see the "broken android").
    if so: just do that and wipe cache,data,dalvik and see what happens.
    What I meant was, I cant get into CWM, instead of going into CWM it gives the dead android

  5. #5
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    Can you get to the wipe data icon? If so, try wiping data and rebooting. If not, I would think you could use fast boot to put cwm on the tab instead of a whole ROM.
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  6. #6
    Soundwave
    Member #
    45883
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF201
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by bfmetcalf View Post
    Can you get to the wipe data icon? If so, try wiping data and rebooting. If not, I would think you could use fast boot to put cwm on the tab instead of a whole ROM.
    Yes I can get to the wipe data icon. I just tried it, when it was done the tablet rebootet, and now it eternity-booting againg.. so no change.
    About flashing CWM onto it instead of a ROM (via fastboot) - I did that, and the CWM still did not show.. :s

  7. #7
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    What ROM's have you tried fastbooting onto it and how many icons are there when you go to the wipe data icon?
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  8. #8
    Soundwave
    Member #
    45883
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF201
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by bfmetcalf View Post
    What ROM's have you tried fastbooting onto it and how many icons are there when you go to the wipe data icon?
    I tried flashing stock rom and CWM.img

    There are all 3 icons.

    PS: Thanks for your interest and help

  9. #9
    Soundwave
    Member #
    45883
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF201
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by JesperR90 View Post
    I tried flashing stock rom and CWM.img
    ...Without succes I mean

  10. #10
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    Man, I'm stuck, my expertise is more with the TF101 and no locked bootloader. I think an RMA is in your future. You can try THIS FORUM The devs over there do amazing work.

    Found THIS LINK THERE. That is the last of the advice I have in my head right now.
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

 

 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Dock not working when plugged into tablet
    By bluesakura28 in forum Transformer Pad Infinity TF700 (Tegra 3) Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2012, 04:53 AM
  2. Browser problem / Are Dolphin and Chrome working smoothly and fast as they should?
    By mizifih in forum Transformer Pad 300 General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 08-12-2012, 09:05 AM
  3. 100% working solution for random reboot problem tf101
    By nav in forum Ice Cream Sandwich
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2012, 01:57 AM
  4. 100% Working solution for random reboot problem tf101
    By nav in forum Ice Cream Sandwich
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2012, 12:45 AM
  5. So keys not working on dock after removing and re-docking tablet
    By 14theroad in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 11
    Last Post: 12-04-2011, 07:32 AM

Tags for this Thread

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 02:00 PM.