Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    61510
    Join Date
    Oct 2013
    Tablet
    TF701
    Posts
    3
    Liked
    0 times

    audio playback problems

    The audio works in games and works with the included (bundled) demo video, but even with default player any mkv videos (that work fine on my tf300) I copy on have no audio, just video...

    I have also copied a lot of mp3s onto my microsd and they work but WMA does not, I could swear it worked on my tf300 but not on this one...

    Can semi accept the WMA thing but MKV videos that work on both my tf300 and Nvidia Shield not working through any player (default or MX) is a bit of an issue..

    what the??
    Last edited by joele; 10-31-2013 at 10:12 PM.

  2. #2
    Soundwave
    Member #
    61510
    Join Date
    Oct 2013
    Tablet
    TF701
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    oops, OK still don't understand why winamp no longer plays wma when it seems to work on the tf300 (going to try poweramp instead), BUT I resolved the MKV audio issue by installing the armv7_neon codec from XDA developers..

    EDIT OK ignore the whole thread, not sure why winamp is not working for WMA but poweramp does so bye bye winamp...

    All solved..
    Last edited by joele; 10-31-2013 at 11:27 PM.

  3. #3
    Ironhide
    Member #
    2470
    Join Date
    Jun 2011
    Tablet
    TF701
    Posts
    1,078
    Liked
    39 times
    thank goodness for a bit there I thought the topic was going to be more about stuttering and non smooth/non continuous audio (esp. when browsing or with bluetooth). These are big irritants on the TF201

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Audio on playback of recorded video
    By RogerE in forum Transformer Pad 300 Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2012, 11:37 AM
  2. no audio playback for videos recorded with tf101
    By bladez87 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2012, 08:05 PM
  3. Poor audio playback quality and keyboad lag
    By mhtcn in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2011, 06:06 PM
  4. Audio playback issue
    By steaven in forum Asus Audio
    Replies: 6
    Last Post: 06-26-2011, 10:53 AM

Search tags for this page

tegra 4 codec

,

tf701t audio mkv

,

tf701t wma codec

Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 07:59 PM.