Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    57414
    Join Date
    May 2013
    Tablet
    TF700
    Posts
    12
    Liked
    0 times

    Exclamation WIFI authentification issue after Flashed CROMI

    Hi everyone,

    Im new (and noob) to this site.

    The first problem i am facing atm is I couldnt get my TF700 to connect to wifi after I tried to root it:

    1. I have been using Transformer ADB Tool v13
    flashed TWRP 2.5.0.0

    2. After that i flashed CROMi-Xenogenesis 4.6.1 (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2223492)
    The problem was I couldnt connect to wifi at home but able to connect it elsewhere ( I was able to connect to wifi before I flashed CROMI).

    3. So I tried to flash it back to the stock rom (4.2.1), but wifi authentication issue still there.

    4. now im on 4.2.1/ build JOP40D.WW_epad-10.6.1.14.4-20130329 (thu my original build is
    US_epad-10.6.1.14.4-20130329

    PLEASE anyone, HELP!!!
    Last edited by Prin; 05-28-2013 at 11:08 PM.

  2. #2
    Starscream
    Member #
    53162
    Join Date
    Feb 2013
    Tablet
    TF700
    Posts
    477
    Liked
    111 times
    Quote Originally Posted by Prin View Post
    Hi everyone,

    Im new (and noob) to this site.

    The first problem i am facing atm is I couldnt get my TF700 to connect to wifi after I tried to root it:

    1. I have been using Transformer ADB Tool v13
    flashed TWRP 2.5.0.0

    2. After that i flashed CROMi-Xenogenesis 4.6.1 (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2223492)
    The problem was I couldnt connect to wifi at home but able to connect it elsewhere ( I was able to connect to wifi before I flashed CROMI).

    3. So I tried to flash it back to the stock rom (4.2.1), but wifi authentication issue still there.

    4. now im on 4.2.1/ build JOP40D.WW_epad-10.6.1.14.4-20130329 (thu my original build is
    US_epad-10.6.1.14.4-20130329

    PLEASE anyone, HELP!!!
    I had the same problem. Flash Cromi back and if it dont work, unplug your router and plug it back in. I think it is having to do with the driver updates because CROMiX is actually ahead of the stock 4.2.1 ROM for the TF700 ATM. If it connects fine elsewhere, but not at home, it is not the tablet though. Something else is doing it.

    Tylor

    Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    57414
    Join Date
    May 2013
    Tablet
    TF700
    Posts
    12
    Liked
    0 times
    I have flashed back to CROMIX and tried to unplugged router but the problem is still there.


    Thanks anyways I hope there is another way.. :-(

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. newest version of cromi?
    By scott7seven in forum Transformer Pad Infinity TF700 (Tegra 3) Development
    Replies: 5
    Last Post: 04-27-2013, 09:46 PM
  2. T700 should arrive today - when to flash CROMI
    By wingdo in forum Transformer Pad Infinity TF700 (Tegra 3) Development
    Replies: 18
    Last Post: 04-05-2013, 07:25 PM
  3. Authentification Problem when connecting to my home Wi-Fi
    By Madeleine in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2013, 07:23 PM
  4. e300 authentification error
    By emalak0923 in forum Transformer Pad 300 Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2013, 03:03 AM
  5. Flashed a Rom now can't get passed the ROM's boot screen.
    By fastfibre in forum Transformer Prime Development
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2012, 02:59 AM

Search tags for this page

cromi 4.6 wifi

,

cromi 5 wifi error

,

cromi router

,

cromi transformer infinity wifi error

,

cromi-xenogenesis

Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 10:14 AM.