Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By enduser2

Thread: WiFi colours.

  1. #1
    Starscream
    Member #
    52624
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    [UK] England ~ Suffolk
    Tablet
    TF700
    Posts
    318
    Liked
    36 times

    WiFi colours.

    I have had a TF700 for some time and everything, well just about everything is fine except recently when I use my mobile phone a Samsung Galaxy S6 as a hot spot it connects fine, says the signal is excellent but I cannot connect to the internet. When I use my home WiFi the small fan shaped icon in the system tray is blue and I can get online no problem, but when I use my mobiles hot spot the icon is grey and I cannot get online.

    I expect that this has been asked before, and I have done a search on the forum but could not find anything relevant.

  2. #2
    Super Moderator & Spaminator
    Supporting Member

    Member #
    50369
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Europe and Japan
    Tablet
    TF700
    Posts
    805
    Liked
    251 times
    That it's gray means that it can't connect to Google services and is often (although not always) an indication that the internet at large is unreachable. In this case it sounds like your phone hotspot isn't forwarding/routing your TF700 traffic. Strange, as that works fine with phone hotspots I have tried - e.g. iPhones and various Android phones. I think I first did that with old Cyanogenmod 7, years ago.
    Have you tried with something else than the TF700?
    Last edited by Tor; 09-30-2016 at 04:45 AM. Reason: added important missing comma

  3. #3
    Starscream
    Member #
    52624
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    [UK] England ~ Suffolk
    Tablet
    TF700
    Posts
    318
    Liked
    36 times
    Quote Originally Posted by Tor View Post
    That it's gray means that it can't connect to Google services and is often (although not always) an indication that the internet at large is unreachable. In this case it sounds like your phone hotspot isn't forwarding/routing your TF700 traffic. Strange, as that works fine with phone hotspots I have tried - e.g. iPhones and various Android phones. I think I first did that with old Cyanogenmod 7 years ago.
    Have you tried with something else than the TF700?
    Thanks for your reply. After I posted my question I had a look on Google and there was a video about this, and the guy used some kind of root app, made a small change to a file, then he went to google services and cleared the cache. I just did the cache thing and it sorted it out.
    Kevinthefixer likes this.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. WMV - Strange colours
    By banbul in forum Transformer Pad Infinity TF700 (Tegra 3) General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-09-2012, 11:51 AM
  2. When will the other colours be released?
    By Underdog in forum Transformer Pad 300 General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-23-2012, 11:48 AM
  3. UK People: eBuyer have stock in both colours!
    By AppleSandwich in forum Transformer Prime General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 01-31-2012, 03:13 PM
  4. Screen going distorted with weird colours.
    By Rudder_NZ in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-09-2011, 04:52 PM
  5. Transformer colours
    By vaicine in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 08-31-2011, 06:46 PM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 01:23 PM.