Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 79
Like Tree6Likes

Thread: Bricked Asus TF300T

  1. #31
    Soundwave
    Member #
    49265
    Join Date
    Dec 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    thanks for helping. I can go adb mode its mean my pc know the tablet but cant use fastboot.you seid <we need to make your tablet fastboot connectable> is this possible? how?

  2. #32
    Starscream
    Member #
    40327
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Brasília, DF, Brazil
    Tablet
    TF300T
    Posts
    431
    Liked
    33 times

    Re: Bricked Asus TF300T

    Quote Originally Posted by elektera View Post
    thanks for helping. I can go adb mode its mean my pc know the tablet but cant use fastboot.you seid is this possible? how?
    I'm travelling this weekend, when I get home, probably sunday night (GMT -3), I can look into it. We can use gTalk so we can chat, it's probably faster this way

    I'll think something. I don't remember what I did, but if I somehow got out of this ASUS logo situation, with ADB, let's not give up just yet.

    In the mean time, give this entire thread a read: [SOLVED] Help! Can't pass through ASUS and TEGRA logo screen, did I brick it?, including the links I posted.

    That was me, messing around with my TF300T getting myself out of a problem

    - Sent from the Future via Delorean
    - Enviado do futuro via Delorean

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Z87M-Plus | i7 4770k + H100i | Corsair Vengeance 2x8GB @1600
    AMD HD 7970 OC 3GB Corsair 650W | HAF 922 | AVerMedia Live Gamer Portable
    Galaxy Note II | Transformer Pad 300 32GB+Dock+32GB SDHC C10

  3. #33
    Soundwave
    Member #
    49265
    Join Date
    Dec 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by mizifih View Post
    I'm travelling this weekend, when I get home, probably sunday night (GMT -3), I can look into it. We can use gTalk so we can chat, it's probably faster this way

    I'll think something. I don't remember what I did, but if I somehow got out of this ASUS logo situation, with ADB, let's not give up just yet.

    In the mean time, give this entire thread a read: [SOLVED] Help! Can't pass through ASUS and TEGRA logo screen, did I brick it?, including the links I posted.

    That was me, messing around with my TF300T getting myself out of a problem

    - Sent from the Future via Delorean
    - Enviado do futuro via Delorean
    I read the link you put it but can't helping me cause first think I need just go in to fast boot then try another way, sorry friend but I need to fix it but I don't know more. one of the friend tell me the tablet BIOS is missed and can't recover only way sent to Asus to fix it or change the main board bus I can't pay money for that.Please help me. I will be waiting you. thanks for helping me

  4. #34
    Starscream
    Member #
    40327
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Brasília, DF, Brazil
    Tablet
    TF300T
    Posts
    431
    Liked
    33 times

    Re: Bricked Asus TF300T

    Quote Originally Posted by elektera View Post
    I read the link you put it but can't helping me cause first think I need just go in to fast boot then try another way, sorry friend but I need to fix it but I don't know more. one of the friend tell me the tablet BIOS is missed and can't recover only way sent to Asus to fix it or change the main board bus I can't pay money for that.Please help me. I will be waiting you. thanks for helping me
    I found this, I think it's worth the shot:
    Code:
     adb shell
    flash_image recovery /sdcard/recovery.img
    You can use adb push to transfer the recovery.img to your internal memory or a actual SD Card, whatever is working.

    I also used the commands below to flash something on the TF300 when I had your same problem, look into it!
    Code:
    adb shell
    recovery --update_package=file_name.ext
    I wish I could help you a little more, but the internet here feels like it works when it feels like, I'm in the middle of nowhere, to be honest, I think it's a 1mbit connection being shared with the whole hotel, and as I said, I am literally in the middle of nowhere, it's a rural zone ;(

    - Sent from the Future using my Delorean
    - Enviado do Futuro usando meu Delorean
    Last edited by mizifih; 12-08-2012 at 09:04 PM.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Z87M-Plus | i7 4770k + H100i | Corsair Vengeance 2x8GB @1600
    AMD HD 7970 OC 3GB Corsair 650W | HAF 922 | AVerMedia Live Gamer Portable
    Galaxy Note II | Transformer Pad 300 32GB+Dock+32GB SDHC C10

  5. #35
    Soundwave
    Member #
    49265
    Join Date
    Dec 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    hello friend I hope you joy in weekend trip and sorry for my trade. I try the code but adb command is not working and show //the device not found.what am is doing now?
    Quote Originally Posted by mizifih View Post
    I found this, I think it's worth the shot:
    Code:
     adb shell
    flash_image recovery /sdcard/recovery.img
    You can use adb push to transfer the recovery.img to your internal memory or a actual SD Card, whatever is working.

    I also used the commands below to flash something on the TF300 when I had your same problem, look into it!
    Code:
    adb shell
    recovery --update_package=file_name.ext
    I wish I could help you a little more, but the internet here feels like it works when it feels like, I'm in the middle of nowhere, to be honest, I think it's a 1mbit connection being shared with the whole hotel, and as I said, I am literally in the middle of nowhere, it's a rural zone ;(

    - Sent from the Future using my Delorean
    - Enviado do Futuro usando meu Delorean

  6. #36
    Starscream
    Member #
    40327
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Brasília, DF, Brazil
    Tablet
    TF300T
    Posts
    431
    Liked
    33 times
    Quote Originally Posted by elektera View Post
    thanks for helping. I can go adb mode its mean my pc know the tablet but cant use fastboot...
    ADB just stop working? Remember, you must disconnect other Android devices you have plugged on your computer, leave just the TF300T.

    Are you not getting ADB response or these commands are not being processed, resulting errors?

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Z87M-Plus | i7 4770k + H100i | Corsair Vengeance 2x8GB @1600
    AMD HD 7970 OC 3GB Corsair 650W | HAF 922 | AVerMedia Live Gamer Portable
    Galaxy Note II | Transformer Pad 300 32GB+Dock+32GB SDHC C10

  7. #37
    Soundwave
    Member #
    49265
    Join Date
    Dec 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    in first the adb not work I can just go apx mode.when I conect to pc there is no android device.fastboot in my pc when I try to whrite command just show "waiting for device" or in adb mod just show "device not found"I think we need to recognize the tablet to fastboot or recovery mode.can we write the bios that missing?you have idea for that?
    Quote Originally Posted by mizifih View Post
    ADB just stop working? Remember, you must disconnect other Android devices you have plugged on your computer, leave just the TF300T.

    Are you not getting ADB response or these commands are not being processed, resulting errors?

  8. #38
    Starscream
    Member #
    40327
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Brasília, DF, Brazil
    Tablet
    TF300T
    Posts
    431
    Liked
    33 times

    Re: Bricked Asus TF300T

    Quote Originally Posted by elektera View Post
    in first the adb not work I can just go apx mode.when I conect to pc there is no android device.fastboot in my pc when I try to whrite command just show "waiting for device" or in adb mod just show "device not found"I think we need to recognize the tablet to fastboot or recovery mode.can we write the bios that missing?you have idea for that?
    Without ADB and FASTBOOT, there's not much with I could help you. There's NVFlash, but I think you can use your files only, not someone else's files. But look into that, maybe there's a workaround or something that might help you.

    Sorry I couldn't do more.

    - Sent from the Future using my Delorean
    - Enviado do Futuro usando meu Delorean
    elektera likes this.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Z87M-Plus | i7 4770k + H100i | Corsair Vengeance 2x8GB @1600
    AMD HD 7970 OC 3GB Corsair 650W | HAF 922 | AVerMedia Live Gamer Portable
    Galaxy Note II | Transformer Pad 300 32GB+Dock+32GB SDHC C10

  9. #39
    Soundwave
    Member #
    49265
    Join Date
    Dec 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    thanks for your try and helping Im not losing hope and searching maybe someone can help.thanks again
    Quote Originally Posted by mizifih View Post
    Without ADB and FASTBOOT, there's not much with I could help you. There's NVFlash, but I think you can use your files only, not someone else's files. But look into that, maybe there's a workaround or something that might help you.

    Sorry I couldn't do more.

    - Sent from the Future using my Delorean
    - Enviado do Futuro usando meu Delorean

  10. #40
    Starscream
    Member #
    40327
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Brasília, DF, Brazil
    Tablet
    TF300T
    Posts
    431
    Liked
    33 times
    Quote Originally Posted by elektera View Post
    thanks for your try and helping Im not losing hope and searching maybe someone can help.thanks again
    Did you solve your problem?

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Z87M-Plus | i7 4770k + H100i | Corsair Vengeance 2x8GB @1600
    AMD HD 7970 OC 3GB Corsair 650W | HAF 922 | AVerMedia Live Gamer Portable
    Galaxy Note II | Transformer Pad 300 32GB+Dock+32GB SDHC C10

 

 
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Assistance request for bricked tf300t
    By boogie1 in forum Transformer Pad 300 Development
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-2013, 03:22 PM
  2. Asus bricked my Transformer
    By dhinged in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 6
    Last Post: 04-06-2013, 03:15 PM
  3. New Asus TF300T owner
    By kwakaman in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2012, 02:19 PM
  4. Went from ASUS fan to hater, just got my pad back from RMA bricked!
    By nickobee67 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2012, 10:18 AM
  5. ASUS’s next-gen ASUS Eee Pad ‘TF300T’ Leaked Images
    By dgstorm in forum Asus Transformer News
    Replies: 12
    Last Post: 02-23-2012, 02:44 PM

Search tags for this page

asus tf300t bricked
,

asus transformer prime apx interface

,
asus transformer prime apx interface driver
,
ausu transformer prime apx interface
,
bricked asus tf300t
,
how to install android apx drivers tf300t
,

how to unbrick asus tf300t

,
tf300t bricked
,
tf300t unbrick
,
tf300tl bricked
,

unbrick asus tf300t

,

usb\vid 0955&pid 7330&rev 0103

Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 06:39 PM.