Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Jazz
    Member #
    38161
    Join Date
    Jun 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    58
    Liked
    1 times

    A weird bug/issue

    i recently contacted Asus that i cannot unlock my device!!! and they suggested that i doa reset of the device [turned out they assumed i wasn't able to unlock the device as in i locked myself out with some authentication, even after providing a screenshot!!!!]


    now when i connect to wifi the icon in notifications stay grey even when i can browse and download from internet!!!

    it bugs me as i want it blue!

    please advice!

  2. #2
    TRANSFORMER FORUMS LEGEND
    Supporting Member

    Member #
    2978
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Tablet
    None
    Posts
    15,780
    Liked
    2676 times
    Do you have sync to google accounts enabled? If you do not, it will not turn blue as it is not checking connection to the Google servers.


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munching on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene.
    - Homer Jay Simpson

  3. #3
    Jazz
    Member #
    38161
    Join Date
    Jun 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    58
    Liked
    1 times
    yeah i have that enabled!

  4. #4
    TRANSFORMER FORUMS LEGEND
    Supporting Member

    Member #
    2978
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Tablet
    None
    Posts
    15,780
    Liked
    2676 times
    strange.....

    Did you try standing on your head?


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munching on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene.
    - Homer Jay Simpson

  5. #5
    Jazz
    Member #
    38161
    Join Date
    Jun 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    58
    Liked
    1 times
    lol not that but i rested it again and got it working!!!

    thanks for the help still cannot unlock the device tough sadly

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Minor But Weird Issue with Charging
    By Centropolis in forum Transformer Pad 300 Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2012, 12:31 PM
  2. Weird TF201 USB issue ????
    By Shizbazki in forum Transformer Prime Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-01-2012, 09:42 PM
  3. Weird sound issue!
    By auduni in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 8
    Last Post: 11-26-2011, 04:18 PM
  4. Weird issue with power and screen....
    By sizemore in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 0
    Last Post: 10-27-2011, 07:28 PM
  5. Weird video playback issue
    By Wetzilla in forum Asus Video
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2011, 12:18 PM

Search tags for this page

facebook+full+site login

Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 05:32 AM.