Results 1 to 7 of 7
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Frederuco

Thread: Getting error DMClient Stopped

  1. #1
    Soundwave
    Member #
    34484
    Join Date
    Apr 2012
    Tablet
    TF300
    Posts
    1
    Liked
    0 times

    Getting error DMClient Stopped

    Just rec'd a Transformer 300 yesterday. I am getting error DM Client stopped when ever restarting tablet. What is my course to fix this issue?

  2. #2
    TRANSFORMER FORUMS LEGEND
    Supporting Member

    Member #
    2978
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Tablet
    None
    Posts
    15,780
    Liked
    2676 times
    Welcome to the forum and congrats on your new toy!

    Go to Settings - Apps - All - DMClient - Force Close then Clear Data.

    Reboot and it should be all good.
    amdaley likes this.


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munching on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene.
    - Homer Jay Simpson

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    33974
    Join Date
    Apr 2012
    Tablet
    TF300
    Posts
    21
    Liked
    7 times
    There goes Frederuco being a pro at everything Transformer again... Good job sir

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    48915
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Baltimore MD
    Tablet
    TF300T
    Posts
    6
    Liked
    0 times
    Just had the same issue with brand new TF300 and that solved it away.

  5. #5
    Super Moderator & Forum Sleuth
    Supporting Member

    Member #
    26017
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    toronto, ca
    Tablet
    TF201
    Posts
    3,441
    Liked
    1118 times

    ...at least someone know's what they're doing: that would be Frederuco apparently.

  6. #6
    Soundwave
    Member #
    36595
    Join Date
    May 2012
    Tablet
    TF300
    Posts
    27
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Frederuco View Post
    Welcome to the forum and congrats on your new toy!

    Go to Settings - Apps - All - DMClient - Force Close then Clear Data.

    Reboot and it should be all good.
    Anything but Apple

    Regards.
    Tony.

  7. #7
    Soundwave
    Member #
    44730
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Port Stephens, NSW, Australia
    Tablet
    TF101
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    Thanks from me too. Fixed mine.

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. "Unfortunately, ... has stopped" error message
    By dannii073 in forum Transformer Prime Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-26-2012, 06:11 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-21-2012, 01:46 PM
  3. Google has stopped error message constantly appears
    By otg in forum Ice Cream Sandwich
    Replies: 5
    Last Post: 02-24-2012, 09:43 PM
  4. Error Message "DMClient has stopped working"
    By DanBills in forum Transformer Prime Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2012, 06:21 PM
  5. dmclient has stopped unexpectedly message
    By fuelsguy in forum Asus Eee Pad Slider Help
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2011, 04:45 AM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 09:34 PM.