Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    45762
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    3
    Liked
    0 times

    Help with CM10 and TF300T

    Hi guys,

    I've tried and tried, but whatever I do with TWRP/CWM recovery, whether it be full wipes etc, I can't seem to be able to get CM10 to boot.

    Was previously running 4.1.1 Jelly Bean, and from what I can gather, CM10 should be compatible according to the latest nightly builds. I'm using this nightly build of CM10 - http://get.cm/get/jenkins/9162/cm-10...TLY-tf300t.zip

    Every time I flash CM10, I get stuck at the non-animated Asus screen with it stating "This device is UnLocked", the Asus logo, and also has the Nvidia Tegra stuff on the bottom right.

    Can never get past this point with any Cyanogen Mod build. Back to normal and working condition with a wipe and flash of rooted JB 4.1.1.

    Please help me, I'm not sure what I'm doing wrong, I'm kind of new to android but can handle any technical jargon easy.

    Please help

    Axeon
    Last edited by Axeon; 10-01-2012 at 08:59 PM.

  2. #2
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    As long as you wipe data/cache/delvik it should work just fine. Make sure you are getting a good download, make sure the file size matches that of what the download is supposed to be.
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  3. #3
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    Just one other thing. Are you installing gapps at all?
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    45762
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by bfmetcalf View Post
    As long as you wipe data/cache/delvik it should work just fine. Make sure you are getting a good download, make sure the file size matches that of what the download is supposed to be.

    Will do man, also, I usually remove my 32GB MicroSD before doing a Format in TWRP, will a full format in TWRP delete the contents of my MicroSD card?

    Cheers,
    Axeon

  5. #5
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    It shouldn't delete your microSD, but it is probably good practice to remove it before wiping, it may save you someday
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  6. #6
    Soundwave
    Member #
    45762
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF300T
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by bfmetcalf View Post
    Just one other thing. Are you installing gapps at all?
    I am, just found out that the current CM10 builds are incompatible with the current JB bootloader, awaiting latest release for JB.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Enabling Wifi Channel 13 on US firmware or CM10
    By trevburley in forum Asus Transformer (TF101) Development
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2012, 02:48 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-17-2012, 04:55 PM
  3. does anyone has his app in ur tf300t?
    By tamaskan in forum Transformer Pad 300 General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-20-2012, 08:19 PM
  4. Tf300t
    By booklover2 in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2012, 07:20 PM
  5. Tf300t?
    By GoateeGuy in forum Transformer Prime General Discussions
    Replies: 42
    Last Post: 02-24-2012, 02:58 PM

Search tags for this page

cm10 asus tf300

,

cm10 asus tf300t

,

cm10 on asus tf300t

,
cm10 stuck on cyanogenmod animation
,

cm10 tf300

,

cm10 tf300t

,

cm10.1 tf300

,
install cm10 twrp tf300
,
tf 300 cm10
,
tf300t arch linux dual boot
,

tf300t cm10.1

,
tf300t cwm stuck formatting data
Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 12:10 PM.