Search:

Type: Posts; User: janner43

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.10 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    129

    Hi Alice, Sadly it sounds to me as if your...

    Hi Alice,

    Sadly it sounds to me as if your tf101 has developed a hardware fault. Not too suprising given it is 4 years old now. It may seem a short time to you, but in tech terms it is equivelant...
  2. Thread: Too Hot ?

    by janner43
    Replies
    4
    Views
    139

    No - where would it go? :)

    No - where would it go? :)
  3. Sticky: Welcome :) Any computer device of the age of...

    Welcome :)

    Any computer device of the age of the tf101 will get slower over time - no matter what the OS. Your best bet will be to back up your data and then do a Factory Reset from settings. ...
  4. With apologies to Mighty Mouse... ...

    With apologies to Mighty Mouse...

    :whistling:..."here I come to save the day"... :whistling:
  5. Replies
    1
    Views
    81

    Welcome to the forum :) I have placed your...

    Welcome to the forum :)

    I have placed your post from an Android discussion thread into its own thread in our T100 section.

    You'll need to give a lot more detail about the nature of the problems...
  6. Thread: Too Hot ?

    by janner43
    Replies
    4
    Views
    139

    Could be the heat - especially with cases on...

    Could be the heat - especially with cases on...
  7. Replies
    2
    Views
    141

    Welcome to the forum :) Sounds to me like you...

    Welcome to the forum :)

    Sounds to me like you need a warranty repair. Contact Asus (best by phone) to arrange a RMA.
  8. @leeshor @droidbound MOVED FROM TF101 General...

    @leeshor
    @droidbound
    MOVED FROM TF101 General to T100 HELP
    :doh:

    :LOL:
  9. Replies
    3
    Views
    232

    I edited your thread title for you. :) I...

    I edited your thread title for you. :)

    I wouldn't say the issue is endemic, but essentially, due to the detachable nature of the design, the dock connection on any of the models is a known "weak...
  10. Replies
    3
    Views
    232

    Sounds like a dock connection issue to me. The...

    Sounds like a dock connection issue to me. The Transformer series - due to their design - are known for it. :(
  11. Welcome to the forum :) Check & recheck all...

    Welcome to the forum :)

    Check & recheck all your cables/connections. :)
  12. Replies
    1
    Views
    134

    There could be two things here... 1) You need to...

    There could be two things here...
    1) You need to either factory reset or reflash your firmware (see the Master Help Guide)
    2) If they do not make a difference, you have a hardware issue which will...
  13. Replies
    1
    Views
    210

    Welcome to the forum :) Sadly, it sounds to me...

    Welcome to the forum :)

    Sadly, it sounds to me (because you have already followed all the trouble shooting steps we would normally suggest) that your device has suffered terminal hardware failure....
  14. Welcome to the forum :) moved to development

    Welcome to the forum :)

    moved to development
  15. Moved to Development

    Moved to Development
  16. Thread: root question

    by janner43
    Replies
    5
    Views
    286

    Moved to Development

    Moved to Development
  17. Welcome to the forum :) Well all I can say is...

    Welcome to the forum :)

    Well all I can say is that you can't have looked very hard!!

    All I did was put the following into Google - T100TAR-B1-GR(S) - and as if by magic several listings came...
  18. Replies
    3
    Views
    353

    Well in that case I will move the thread because...

    Well in that case I will move the thread because you posted it in the wrong section.

    You don't say your location & in view of that I cannot help further than to say if your device is only 6 months...
  19. Have you tried the MS support site? I doubt it is...

    Have you tried the MS support site? I doubt it is T200 specific. More likely a Windows OS configuration setting.
  20. Replies
    3
    Views
    353

    Welcome to the forum :) What model of T100 do...

    Welcome to the forum :)

    What model of T100 do you have? You have posted in the Chi section which I doubt is correct.
    Where in the world are you?
    How old is your T100?
    Why haven't you identified...
  21. Replies
    2
    Views
    274

    Covered elsewhere Linked to correct location...

    Covered elsewhere
    Linked to correct location
    Thread posted in incorrect forum

    Thread closed
  22. Sticky: Don't worry about the double posting - you're not...

    Don't worry about the double posting - you're not the first & won't be the last. :)

    I'd rather have your posts in your 'own' thread for you - are you happy for me to move these over & reopen the...
  23. As you are in Canada, you should use the WW...

    As you are in Canada, you should use the WW firmware.

    I am going to close this thread, however, as I see you are also posting duplicate posts in the firmware update thread. That breaks forum rules...
  24. Replies
    1
    Views
    297

    Welcome to the forum :) Using a 5v charger...

    Welcome to the forum :)

    Using a 5v charger will not harm your device.

    Using a charger with a voltage greater than the Asus charger stated voltage will fry your device beyond repair.

    (Thread...
  25. Replies
    12
    Views
    1,507

    And your point is...??? 1) You cannot compare...

    And your point is...???

    1) You cannot compare Windows OS with Android. Neither can you compare chalk and cheese.
    2) Opinions published in the Guardian do not make those opinions correct.
    3) Most...
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2015 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 06:10 PM.