Results 1 to 5 of 5

Thread: ICS boot loop

  1. #1
    Soundwave
    Member #
    23735
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Liked
    0 times

    ICS boot loop

    Hi, after 2 days, using ICS my TF101 start boot loop.
    My Tab was in standby, i've tried to wake up it, but i saw the image eeepad powered by invidia, after black screen, and again the image, i've pressed on buttom for long time, and after my tab start, sorry for bad english, other people with same problem? Is it boot loop?

    Inviato dal mio Transformer TF101 usando Tapatalk

  2. #2
    Transformer Forums Legend
    Supporting Member

    Member #
    5624
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Norcross, GA
    Tablet
    TF700
    Posts
    11,748
    Liked
    1818 times
    First thing to try is plugging your TF into your PC for at least 3 hours. Can't tell for sure if your problem is THE boot loop or not.

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    23735
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Liked
    0 times
    i've pressed power buttom for long time and tab started, after i've done a data wipe, for now everithing ok, i'll test it next days, in 2 days never seen this problem, i don't know if this information could help but problem started for me after use gps

    Inviato dal mio Transformer TF101 usando Tapatalk

  4. #4
    Jazz
    Member #
    10010
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    31
    Liked
    1 times
    I just had the exact same thing happen to me . I was able to interrupt it with the Power/Volume Down and the do a cold boot. All seems okay now - fingers crossed.

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

  5. #5
    Transformer Forums Legend
    Supporting Member

    Member #
    5624
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Norcross, GA
    Tablet
    TF700
    Posts
    11,748
    Liked
    1818 times
    Quote Originally Posted by bloover View Post
    i've pressed power buttom for long time and tab started, after i've done a data wipe, for now everithing ok, i'll test it next days, in 2 days never seen this problem, i don't know if this information could help but problem started for me after use gps

    Inviato dal mio Transformer TF101 usando Tapatalk
    If it happens again, try uninstalling the last Maps update.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [How-To] Recover from Boot Loop.
    By J.D in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 24
    Last Post: 05-16-2014, 09:44 AM
  2. Reboot loop less than 36 hrs after ICS upgrade
    By WayneTho in forum Ice Cream Sandwich
    Replies: 49
    Last Post: 04-25-2012, 03:09 AM
  3. new transformer, continuous loop, now continual reboot
    By adamcanderson in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 20
    Last Post: 03-21-2012, 11:39 AM
  4. Stuck In A Loop
    By Jeffrey in forum Asus Transformer Rescue Squad Help
    Replies: 16
    Last Post: 11-10-2011, 09:32 PM
  5. Screen/Boot-Loop-Like problem
    By mmitchell in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2011, 04:27 PM

Search tags for this page

asus eee pad transformer - ice cream sandwich boot loop problem
,

asus ics transformer reboot cycle

,

asus transformer ics reboot loop

,

asus transformer reboot cycle

,

asus transformer reboot loop

,

asus transformer tf101 boot looping

,

ice cream sandwich boot loop

,

ics boot loop

,

ics bootloop

,

ics reboot loop

,
jelly bean bootloop black screen
,

loop

Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 07:56 PM.