Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 43
Like Tree5Likes

Thread: DM client

  1. #31
    Soundwave
    Member #
    10380
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    i have 3.2 and still have the problem. DMclient pops up twice after turning it on.

    I tried the fix from page 2, cleared DMClient and it worked!
    Last edited by frosti; 09-07-2011 at 07:22 PM.



  2. #32
    Soundwave
    Member #
    4012
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6
    Liked
    0 times
    Greetings all

  3. #33
    Soundwave
    Member #
    4012
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6
    Liked
    0 times
    Greetings all
    it seems that DMclient is part of the SDK (not sure if its android or java).... Device Management Client

    its how the transformer does OTA updates I believe from my short search...
    i had the error and could get a force close EVERY time i checked for updates

    the problem i had clearing the data was that with DMClient force closing all the time it was not in my app list form me to clear
    so had to keep waiting and checking until it was...

    I don't think it matters if you close then clear or clear then close....as long as the corrupted data gets trashed and you restart BEFORE the app starts again sothat the app has a freash start to create the data it needs

    pcwu2011 has the right thought on how to fix it .....
    ... data corruption seems to be the issue
    if you clear the data and it works then your data was bad

    AWESOME job pcwu2011!!!

    remember restart ASAP after getting data cleared before the app can start again...that seems to be the key

    good luck
    and
    may the force be with you

  4. #34
    Ratchet
    Member #
    3118
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Saint Paul, MN USA
    Tablet
    TF101
    Posts
    105
    Liked
    13 times
    Quote Originally Posted by XBMC View Post
    Thanks JimTDI,

    I followed your advice and DMClient error is gone.
    Thanks to you and ofcourse the poster who gave the steps on page 2.

    Note: I was scared that after clearing DMClient I had to setup everything again and lost paswords... But it works just like before, but without the error.
    Glad things worked out for you!!

  5. #35
    Soundwave
    Member #
    11176
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    Hi all, i'm new!!

    Same problem with my new Tf, 2 force close at startup and other 2 asking to do firmupdate, now i'm trying to catch the process running...

    Thank you all

  6. #36
    Ratchet
    Member #
    7418
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    SouthEast England
    Posts
    103
    Liked
    14 times
    Thanks guys a quick clear data, force stop and a reboot cleared this issue up for me.

    Jason.
    Posted by Jason a proud Asus Transformer and HTC Desire owner and user.

  7. #37
    Soundwave
    Member #
    11360
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    this worked on my Transformer with 3.2 already installed.thanks for the tip.

  8. #38
    Soundwave
    Member #
    12839
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sandusky OH
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    Can you explain to me exactly how to do a "reboot"? Thanks

  9. #39
    Soundwave
    Member #
    2091
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    GREAT!! This worked for me. Thanks

    Quote Originally Posted by pcwu2011 View Post
    I just received my TF today from Amazon which had 3.1 installed. I had similar problems as others when I turned it on for the first time trying to perform a system update which kept giving me the force close message with dmclient error. I tried multiple off/on cycles and hard reboot without success. Here's what worked to get the 3.2 update:

    1. Settings
    2. Applications
    3. Running services
    4. All
    5. DMClient
    6. Clear data
    7. Force stop
    8. Shut down and restart the tablet
    9. Settings
    10. About tablet
    11. System update
    12. Check update

    Hope this helps a few iPad users like myself new to Android. I'm liking this tablet and looking forward to breaking this thing in. Now to tackle the new update and Netflix installation . . .
    Thanks for your help, this worked just fine and I was already running 3.2.

  10. #40
    Soundwave
    Member #
    14218
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    If you are having problems with the DMclient "forced close" Do this: go to settings and then on the left tap on applications and then to your right tap on running services, tap on all so you can see everything that is running. Scroll down untill you see DMClient. When you are inside DMClient tap on "clear data" and then click on 'Force stop" and turn off your tablet and restart it. This should fix it.

 

 
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android dmclient
,
dm client
,
dm client android
,
dmc client android
,

dmclient

,
dmclient android
,
dmclient se ha detenido
,
o dmclient parou
,
se ha detenido la aplicacion dmclient
,
what is dm client
,
what is dm client android
,

what is dmclient

Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 10:22 AM.