Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Jazz
    Member #
    2221
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43
    Liked
    1 times

    No Wifi when connect to HDMI

    Seems like 3.2 broke the ability to stream video to the hdmi while connected to wifi. Has anyone found a resolve for this?

  2. #2
    Administrator
    Member #
    2531
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Thailand
    Tablet
    TF101
    Posts
    8,595
    Liked
    976 times
    Quote Originally Posted by prothos View Post
    Seems like 3.2 broke the ability to stream video to the hdmi while connected to wifi. Has anyone found a resolve for this?
    What do you mean by streaming to HDMI? Are you referring to a wireless stream or using an HDMI cable?

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    3166
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    21
    Liked
    1 times
    Huh? Bizarre. I'm certainly not updating to 3.2 to find out!

  4. #4
    Jazz
    Member #
    2221
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43
    Liked
    1 times
    wireless streaming of video. when you connect an hdmi cable to the tf the wifi is disabled so therefor you can not stream video from the net

  5. #5
    Administrator
    Member #
    2531
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Thailand
    Tablet
    TF101
    Posts
    8,595
    Liked
    976 times
    Quote Originally Posted by prothos View Post
    wireless streaming of video. when you connect an hdmi cable to the tf the wifi is disabled so therefor you can not stream video from the net
    I am going to try to replicate your issue and get back to you

  6. #6
    Administrator
    Member #
    2531
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Thailand
    Tablet
    TF101
    Posts
    8,595
    Liked
    976 times
    i plugged mi hdmi in an went to youtube and it displayed fine on my tv.

    Please check your wifi settings to insure it is set to always on.

  7. #7
    Soundwave
    Member #
    16420
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    Just a note to say I have the same problem. Just bought the transformer and did the update immediately on first boot. My wifi works fine and I can play media off my media server or Netflix just fine until I connect the HDMI (to my receiver). Shortly after connecting the HDMI, the wifi connection just stops working. Unplug the HDMI and it starts up again. I can verify that other devices on the wifi continue working fine.
    Last edited by Ritsui; 11-30-2011 at 12:07 AM. Reason: receiver... not TV, add sig
    TF101/16GB + Dock
    Android vs 3.2.1

  8. #8
    Gir
    Gir is offline
    Starscream
    Member #
    5504
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    322
    Liked
    20 times
    What brand/model tv?

  9. #9
    Soundwave
    Member #
    16420
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    Sorry. It's actually connected to a Sony STR DH520 receiver with HDMI passthru to a Panasonic TV. I'll test connecting directly to the TV HDMI input later. I saw another thread where people said changing the WIFI channel or using a different HDMI cable solved the problem so I'll try those solutions and post back here.

    TF101 with dock
    Android version 3.2.1
    Wifi version 5.2.65
    Last edited by Ritsui; 11-30-2011 at 12:28 AM. Reason: Add sig/info, link to other thread
    TF101/16GB + Dock
    Android vs 3.2.1

  10. #10
    Soundwave
    Member #
    1479
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Liked
    0 times
    I'm having the same issue with the market video player. Works on TF but as soon as i plug into my Sony pass thru video stops. Unplug and everything starts up again.

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Unable to connect to hidden wifi
    By transformme in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 6
    Last Post: 11-06-2011, 01:41 AM
  2. connect to the PC with HDMI
    By chun in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 07-26-2011, 05:54 PM
  3. Any way to save Wifi Connection info but NOT Auto Connect?
    By jdennisk in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2011, 08:43 AM
  4. How to connect to adhoc AND infrastructure WiFi Networks
    By henrysinn in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-20-2011, 06:34 AM
  5. WIFI wont connect?
    By street e in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2011, 03:51 AM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 05:26 PM.