Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Jazz
    Member #
    959
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hawaii
    Tablet
    TF101
    Posts
    83
    Liked
    0 times

    Do 32 GIG micro SD cards work?

    All,
    Can I insert and access a 32GIG microSD card in my ASUS Transformer unit? it's a 16GIG as shipped. There's nothing in the slot now.

    jonathan7007

  2. #2
    Jazz
    Member #
    288
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Carolina
    Posts
    55
    Liked
    2 times
    Yes! 32GB will work.
    Last edited by JRobzilla; 06-20-2011 at 08:28 AM.

  3. #3
    Jazz
    Member #
    724
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alabama
    Posts
    54
    Liked
    1 times
    I have a 32GB in mine now, works fine!

  4. #4
    Jazz
    Member #
    959
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hawaii
    Tablet
    TF101
    Posts
    83
    Liked
    0 times
    Great... planning to hold high-res photos on that memory resource. The next test will be: can QuickPic see that removable memory and pull images from Galleries there.
    jonathan7007

  5. #5
    Shockwave
    Member #
    184
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Northants, UK
    Tablet
    TF101
    Posts
    728
    Liked
    91 times
    Yes, it can.

  6. #6
    Soundwave
    Member #
    1957
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    Hi all can anyone recommend a good 16gb micro sd card which I will use to hold movies and will it need to be class 10 for better/higher data transfer

  7. #7
    Jazz
    Member #
    364
    Join Date
    May 2011
    Location
    Singapore
    Posts
    50
    Liked
    12 times
    Class 10 is an overkill. A normal class4 should do just fine. If u really want a high speed mSD. Get a class6. Its what im using now for movies.

  8. #8
    Jazz
    Member #
    839
    Join Date
    May 2011
    Posts
    47
    Liked
    3 times
    I used a class 4 and it works fine for video/audio...
    I'm using a class 10 32G microSD and am quite happy with it..

  9. #9
    Soundwave
    Member #
    1957
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    Thanks all

  10. #10
    Soundwave
    Member #
    2593
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Liked
    0 times
    I have 2 class 4 16gb micro sd cards. Both same brand. Both work well in phone and computer. Computer takes micro sd. Problem is only one of them will work in the Transformer. The card that does not work shows up in the system manager but it does not see capacity of whats on it. Both cards are fat 32. Funny how my phone a Incredible can see and read both fine but this Transformer cannot.

    Donny

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. An adapter that allows you to plug SDHC cards into the microSD slot?
    By Erbear in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 04-15-2013, 01:46 AM
  2. Simple solution for formatting sd cards
    By SteveB2 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2011, 10:45 AM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 03:58 PM.