Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    2289
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Liked
    0 times

    Vibeo 2.0 Service Error - Service not available

    Hey peeps,

    i get an vibe error saying service is not available. the rest of mycloud is working but because of that i guess mylibrary is not running as well. cause i think it needs the vibe service to start.
    any ideas how to reinstall mycloud or vibe or how to fix the problem ? would be apprechiated.
    i already tried starting the service manually. but when i look at the service it is like 0.00byte. is it the same in your transformer ?

    greetings from germany

  2. #2
    Soundwave
    Member #
    3213
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Ireland
    Tablet
    TF300T
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    It is down in the cloud, put TF into airplane mode to use MyLibrary.

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    6711
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    the same error

    hi
    I got same problem, how did you solve it? airplane mode is not working of course.

    thanks

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-23-2011, 09:39 AM

Search tags for this page

@vibe service not available
,
asus @vibe service not available
,
asus vibe 2.0
,
asus vibe 2.0 error
,

asus vibe 2.0 has stopped working

,
asus vibe 2.0 not working
,
asus vibe error
,
asus vibe has stopped working
,
asusvibe 2.0
,
asusvibe 2.0 has stopped working
,
asusvibe2.0 has stopped working
,

vibeo

Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 07:19 AM.