Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    26686
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Liked
    0 times

    My pad is not working properly!

    I put my tab in it's sleeve while connected to the dock, I took it out later to see that it powered off! I went to go turn it back on when I saw that the screen had gone very dim. I got passed the EeePad logo and it went to the asus logo, after this the tablet shuts itself down? What is going on?

  2. #2
    Transformer Forums Legend
    Supporting Member

    Member #
    5624
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Norcross, GA
    Tablet
    TF700
    Posts
    11,748
    Liked
    1818 times
    Welcome to the forum

    I haven't heard that problem described that way but there are several things you can try. Detach the dock and give the TF a good 3 or 4 hour charge. Make certain the charge light stays green for a while. Then depress the power switch for 30+ seconds then let go and if it didn't come on right away depress again for 5 seconds. Report back.

  3. #3
    Senior Moderator Meritorious
    Supporting Member

    Member #
    883
    Join Date
    May 2011
    Location
    Swainsboro, GA
    Tablet
    TF101
    Posts
    4,738
    Liked
    904 times
    Quote Originally Posted by WRiPSTER View Post
    I put my tab in it's sleeve while connected to the dock, I took it out later to see that it powered off! I went to go turn it back on when I saw that the screen had gone very dim. I got passed the EeePad logo and it went to the asus logo, after this the tablet shuts itself down? What is going on?
    Welcome to the forum Wrip! The first course of action is to try is a hard reset or Cold Boot: Unplug the power cord and shut the unit off and press and hold the power button and the down volume button together until after the normal start up screen appears and is joined by some small print at the top of the screen then let them both go. After a few seconds you should see a couple of shapes in the middle of the screen called "Wipe Data" and "Android". Wait a few more seconds until the term "Cold Boot" appears in the list near the top of the screens and just press and release the down volume button again and let it reboot. If you own the dock be sure and do this with the dock connected.
    Asus Eee Pad TF101 (gave to wife); Samsung Galaxy Note 8 phone and tablet

    The Master Help Guide http://www.transformerforums.com/for...elp-guide.html
    Guidelines of Conduct http://www.transformerforums.com/for...orums-com.html
    Frederuco's Fantastical Forum Favorites http://www.transformerforums.com/for...favorites.html
    Asus T100 Master Help Guide http://www.transformerforums.com/for...elp-guide.html

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Mapping keyboard keys for emulators or games not working properly
    By farrenkip in forum Transformer Prime Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-02-2012, 12:41 PM
  2. OnLive Controller not working properly in - Help?
    By Spork3245 in forum Transformer Prime General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2012, 08:14 PM
  3. Keyboard Dock not working properly
    By listek999 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-22-2011, 06:55 PM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 03:49 PM.