Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
Like Tree1Likes

Thread: 3G dongle on the TF not working????

  1. #1
    Jazz
    Member #
    4643
    Join Date
    Jul 2011
    Tablet
    TF201
    Posts
    33
    Liked
    1 times

    3G dongle on the TF not working????

    So I finally got myself a 3G dongle that I plugged into the TF keyboard. And absolutely nothing happened! What am I doing wrong since there is no sort of help file in regards to what to do when nothingness happens.....

  2. #2
    Administrator
    Member #
    2531
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Thailand
    Tablet
    TF101
    Posts
    8,595
    Liked
    976 times
    Most likely no driver available that supports the dongle.


    Quote Originally Posted by Corben View Post
    So I finally got myself a 3G dongle that I plugged into the TF keyboard. And absolutely nothing happened! What am I doing wrong since there is no sort of help file in regards to what to do when nothingness happens.....

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    8858
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    Hi there, I went through this about a week ago in the end I contacted the 3 network which is the dongle I have got and as Jeffrey said there are no drivers for the HC system

  4. #4
    Jazz
    Member #
    4643
    Join Date
    Jul 2011
    Tablet
    TF201
    Posts
    33
    Liked
    1 times
    So which dongles are compatible with the TF then?

    Cos why is there a hotspot option if hotspot cannot be activated if the TF is logging onto a wifi network. That means it has to use another type of connection, a 3G I would assume, in order to create a hotspot. Without a dongle option one of the mayor options on the TF is completely useless?

  5. #5
    Supporting Member
    Supporting Member

    Member #
    853
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sacramento Ca
    Tablet
    TF700
    Posts
    3,388
    Liked
    689 times
    MiFi devices work great. (And also tethering to smart phones)
    Last edited by mrumm49; 08-30-2011 at 09:23 AM.

  6. #6
    Jazz
    Member #
    4643
    Join Date
    Jul 2011
    Tablet
    TF201
    Posts
    33
    Liked
    1 times
    Can I tether to a blackberry bold? Do you know?

  7. #7
    Supporting Member
    Supporting Member

    Member #
    853
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sacramento Ca
    Tablet
    TF700
    Posts
    3,388
    Liked
    689 times
    Quote Originally Posted by Corben View Post
    Can I tether to a blackberry bold? Do you know?
    I know my iPhone can tether. Maybe somebody will have an answer for you. But, in the meantime, there are threads here under "tether", "tethering" and "mobile phones" that might help you.

  8. #8
    Shockwave
    Member #
    184
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Northants, UK
    Tablet
    TF101
    Posts
    728
    Liked
    91 times
    Quote Originally Posted by Corben View Post
    Can I tether to a blackberry bold?
    No, you can't.

  9. #9
    TRANSFORMER FORUMS LEGEND
    Supporting Member

    Member #
    2978
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Tablet
    None
    Posts
    15,780
    Liked
    2676 times
    It may be possible, if you tether it will have to be either via Bluetooth or WiFi. Some carriers do not allow tethering without paying extra.

    I am not sure if anyone here has successfully tethered to a blackberry yet.

    Edit: Looks like moose has an answer for you that is more definitive than mine. You can try, but it may not work.


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munching on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene.
    - Homer Jay Simpson

  10. #10
    Ratchet
    Member #
    5653
    Join Date
    Jul 2011
    Tablet
    TF101
    Posts
    239
    Liked
    13 times
    What carrier do you use? I couldn't even get my iphone to connect via bluetooth until I activated tethering through my att account. It is made so that you can't get tethering without paying extra for it (BS!). As soon as I added that to my plan it immediately connected with no problems. I'm not sure about blackberry but it may be made the same way. If it has an option to send date via wireless internet then it will work. In that case the TF would just see an available wireless network and should connect fine. I use a bluetooth connection personally.

 

 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. GPS not working?
    By Masterwork in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 16
    Last Post: 12-23-2011, 09:24 PM
  2. ad-hoc tethering now working after ota (uk)
    By alan in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 10-17-2011, 11:12 AM
  3. 3 network dongle and usb port
    By pw8549 in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 08-24-2011, 06:47 AM
  4. 3G Dongle required, are there any?.
    By Keithht in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-09-2011, 04:56 PM
  5. Mobile broadband USB dongle
    By drsaidalavi in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-2011, 09:32 AM

Search tags for this page

3g dongle asus eee pad
,

3g dongle asus transformer

,
3g dongle for asus transformer
,
3g dongle mifi
,

asus eee pad 3g dongle

,

asus eee transformer 3g dongle

,

asus tf101 3g dongle

,

asus transformer 3g dongle

,
avatar dongle is not working
,
does asus eeepad work with 3g dongle
,

eee pad transformer 3g dongle

,
how to use 3g dongle on asus transformer
,
portable 3g dongle modem
,

portable wifi router

,

transformer 3g dongle

Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 05:45 PM.