Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Jazz
    Member #
    5308
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    VA
    Posts
    45
    Liked
    3 times

    Another problem after 3.2 upgrade

    Now I cannot open email picture attachments from the email widget on the main desktop. It will Load but it will not let me see it from the "View" button - ugh. I can do "Save" but where did it go???

    Thanks.

  2. #2
    TRANSFORMER FORUMS LEGEND
    Supporting Member

    Member #
    2978
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Tablet
    None
    Posts
    15,780
    Liked
    2676 times
    When you save it, it should go to your Downloads folder. /mnt/sdcard/Downloads


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munching on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene.
    - Homer Jay Simpson

  3. #3
    Ratchet
    Member #
    402
    Join Date
    May 2011
    Location
    SE Alabama, USA
    Tablet
    TF101
    Posts
    197
    Liked
    18 times
    Quote Originally Posted by dkllei View Post
    Now I cannot open email picture attachments from the email widget on the main desktop. It will Load but it will not let me see it from the "View" button - ugh. I can do "Save" but where did it go???

    Thanks.
    There appears to be an issue with opening attachments and files after a fresh boot. I ran into something very similar with Hyperlinks in emails. I checked with both Gmail and the Email client and trying to click on a Hyperlink just grays the screen a bit. I decided to check with the Dock attached. When I placed the circular cursor over the Hyperlink it works exactly as it should, opening a browser and taking you to the linked page.

    I had posted on the XDA forums about this issue and vlasac responded with the workaround to rotate the transformer 90 degrees from landscape to portrait. That allowed the pop up to appear asking you to choose a browser. The 90 degree rotation must force some type of refresh. You might try that and see if it works in your situation. After the first time all seems well until a restart. Then you need to try the dock or rotation work around again.

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    1170
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Florida
    Posts
    16
    Liked
    1 times
    sure hope the fix this soon.... cant believe this was not caught in testing before release...



    Quote Originally Posted by Bama29 View Post
    There appears to be an issue with opening attachments and files after a fresh boot. I ran into something very similar with Hyperlinks in emails. I checked with both Gmail and the Email client and trying to click on a Hyperlink just grays the screen a bit. I decided to check with the Dock attached. When I placed the circular cursor over the Hyperlink it works exactly as it should, opening a browser and taking you to the linked page.

    I had posted on the XDA forums about this issue and vlasac responded with the workaround to rotate the transformer 90 degrees from landscape to portrait. That allowed the pop up to appear asking you to choose a browser. The 90 degree rotation must force some type of refresh. You might try that and see if it works in your situation. After the first time all seems well until a restart. Then you need to try the dock or rotation work around again.

  5. #5
    Soundwave
    Member #
    6241
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    If you have no dock for the PAD, this issue also occurs with opening normal files that have an option to be opened with multiple installed programs.
    Screen grays out, then flip the screen to the site, the option should appear and you would be able to open the file/link with the desired program.

    This needs to be done after every power on of the pad, as if powered off it resets and the issue re-occurs. ( If we are talking about the same problem. )

    - As explained in previous post.

    Best regards,
    Volz

  6. #6
    Soundwave
    Member #
    6554
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    Same issue

    In the last two updates to Honeycomb I have not been able to download photos from gmail and save them, either. It's so strange. They are nowhere to be found in the downloads folder, or sometimes there is a blank file in the downloads folder with the accurate date and time but no data/photo.

    From gmail I click "save" and nothing happens, no dimmed screen, nothing. The save button disappears, that's all. The dimmed screen issue I think is different, that happened to me initially after 3.2 was installed, but has been corrected on its own. Downloading pictures from gmail has been a problem for me for a while.

    Any tips??

    Thank you!!!!!!!
    Last edited by jsodmd; 08-02-2011 at 07:29 AM.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Upgrade internal memory
    By hwtsai in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 07-25-2011, 01:19 AM
  2. Need help to guide me to upgrade PRIME v.1.5
    By tckwuan in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2011, 01:45 AM
  3. ******Flash Upgrade Released***** :D
    By CaNsA in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2011, 09:39 PM
  4. unable to upgrade from 3.01 to 3.1
    By jcl2399 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-25-2011, 06:19 PM
  5. unable to upgrade from 3.01 to 3.1
    By jcl2399 in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2011, 05:27 PM

Search tags for this page

asus click email attachment nothing happens

,
asus eee pad transformer cannot open email attachments
,
asus t100 screen rotation freeze must restart
,
asus transformer 3.1 upgrade to 3.2
,
asus transformer 3.1 upgrade to 3.2?
,

asus transformer 3.2 issues

,

asus transformer 3.2 problems

,
asus transformer add attachments to email
,
asus transformer open zip mail attachement
,
asus transformer unable to open or save emails with zip attachments
,
browser bug asus transformer
,
eee pad .zip email attachments are blocked from opening
Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 09:05 AM.