Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    445
    Join Date
    May 2011
    Posts
    14
    Liked
    1 times

    Why won't hotmail or linkedin work???

    I so desperately wanted this to be good, and I'm praying there is some kind of fix but hotmail and linkedin are very important sites.

    This on top of poor/no HD mkv play ability just keeps making it harder to like... surely there is hope, no?

    Otherwise I have no choice but to sell...
    And oh my god this took me ages write due to crazy lag. Words appear about twenty seconds later

  2. #2
    TRANSFORMER FORUMS LEGEND
    Supporting Member

    Member #
    2978
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Tablet
    None
    Posts
    15,780
    Liked
    2676 times
    First off - browser lag - Opera Mobile (free) from the market solves this problem. There is a fix for the stock Browser but it is a bit more involved.

    Second - how are you trying to access Hotmail? I can get to mine through the email interface and through the Opera browser.

    Linkedin - are you trying to access it via the web?

    I have my browser set up to act like a Desktop browser so it doesn't display the mobile sites. For opera this is done in Settings -> Advanced -> User Agent. I believe that is the same for the stock browser.

    Let us know and we will help you. We don't want you to sell.


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munching on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene.
    - Homer Jay Simpson

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    54
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Argentina
    Posts
    17
    Liked
    1 times
    Linkedin for Android
    LinkedIn - Linkedin Android

  4. #4
    Ratchet
    Member #
    2448
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Amsterdam
    Posts
    134
    Liked
    28 times
    Quote Originally Posted by Frederuco View Post
    Linkedin - are you trying to access it via the web?

    I have my browser set up to act like a Desktop browser so it doesn't display the mobile sites. For opera this is done in Settings -> Advanced -> User Agent. I believe that is the same for the stock browser.
    This also works fine for me in Dolphin HD browser.

  5. #5
    Soundwave
    Member #
    3186
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    11
    Liked
    0 times
    Browser mode settings can be important for many sites - I found that the latest BBC iPlayer app fails to work if Browser is set to Desktop, but then other sites are better suited to this......ideally, a quick change widget is needed !
    TF101 16GB + dock
    32GB Microsdhc
    Stock 3.2

  6. #6
    Soundwave
    Member #
    445
    Join Date
    May 2011
    Posts
    14
    Liked
    1 times
    1. Opera is a decent work around though not perfect.
    2. Linked in app no good for job hunts etc.
    3. Dolphin no better.

    Thanks guys!!! Till next time!!!

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Problems with setting up Hotmail.ca email account
    By cocotel in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2012, 04:08 PM
  2. None of the keys on my dock work.
    By jhollin1138 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-22-2011, 07:34 PM
  3. HC 3.1 update and now none of the apps work
    By xsummusx in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-2011, 03:53 PM
  4. Do 32 GIG micro SD cards work?
    By jonathan7007 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 11
    Last Post: 06-22-2011, 04:51 PM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 12:38 PM.