Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    61255
    Join Date
    Oct 2013
    Tablet
    TF101
    Posts
    7
    Liked
    0 times

    Exclamation My Stupidity Cost Me My Google Accounts

    TF101 running KatKiss. I tried to log in using an old Google account by adding the account in the Google section of Accounts. I wanted to find out the apps that I had purchased before rooting. I couldn't so I deleted that account thinking the other one would remain. Well, the Google accounts logo disappeared from the Accounts section and all Google functions stopped (Play Services, Framework, etc.). I rebooted to restore and restored the gapps zip file. That didn't help. I rebooted to restore again and reinstalled KatKiss. That didn't help, either. Now, the tablet wants me to authenticate by signing into my Google account (which I don't know how to do now) and the Google error messages continuously roll by.

    I would greatly appreciate suggestions on ways to fix this.

  2. #2
    Chief Customizer & Super Moderator
    Supporting Member

    Member #
    47492
    Join Date
    Oct 2012
    Tablet
    TF700
    Posts
    2,724
    Liked
    711 times
    Um - you have done so much stuff that I cannot quite follow, that I would recommend that you reflash rom, gapps and supersu (if you want root).
    You cannot just flash gapps, you have to flash first the rom, then gapps. SuperSu is optional
    Last edited by droidbound; 02-04-2017 at 09:27 AM.

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    61255
    Join Date
    Oct 2013
    Tablet
    TF101
    Posts
    7
    Liked
    0 times

    Cool Solved!

    Quote Originally Posted by droidbound View Post
    Um - you have done so much stuff that I cannot quite follow, that I would recommend that you reflash rom, gapps and supersu (if you want root).
    You cannot just flash gapps, you have to flash first the rom, then gapps. SuperSu is optional
    I flashed the rom but that did not fix it. I finally went into restore and did a wiped almost everything including doing a factory reset. Then I reinstalled gapps, KatKiss and supersu. That worked. Thanks for your help.

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    61255
    Join Date
    Oct 2013
    Tablet
    TF101
    Posts
    7
    Liked
    0 times

    Smile

    Quote Originally Posted by rkulp View Post
    I flashed the rom but that did not fix it. I finally went into restore and did a wiped almost everything including doing a factory reset. Then I reinstalled gapps, KatKiss and supersu. That worked. Thanks for your help.
    Well. . . . , it really didn't fix it. Here is what did:

    I used EasyFlasher to unroot the tablet and return to the original factory setup. Then I started over and installed KatKiss 4.4.4_036. That worked. It is interesting to note that KatKiss 5.1 installation fails. It may be because I only have 16GB of memory.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Seperate Google Accounts for Tablet and Phone?
    By flhthemi in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-12-2012, 09:47 AM
  2. Why Does The Slate Cost $1500.
    By Monet in forum Asus Eee Pad Slider General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-26-2011, 11:22 AM
  3. Bug, feature or MY stupidity??
    By scottporter in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 12-17-2011, 07:42 AM

Search tags for this page

katkiss google services

Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 08:04 PM.