Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    54751
    Join Date
    Mar 2013
    Tablet
    TF101
    Posts
    8
    Liked
    0 times

    [SOLVED] Clockwork Mod data wipe froze now I can't boot.

    Can't mount /data or /sdcard and it just spins when in boot mode. Any suggestions? I didn't even get to install the Cyanogenmod rom.

    TF101 with backed up ics rom in /sdcard

    Am I bricked?

    Please help

  2. #2
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    You just have the wrong recovery installed. This usually happens when you use ROM Manager to install CWM or sometimes when you run a super wipe script. I would use the easyflasher program to install a new recovery, you can find it here EasyFlasher - Install CWM/Root/unbrick in one click! [ALL TF101][NVFLASH] - xda-developers

    This post has some good stuff about easyflasher for the TF101 as well... Frederuco's Guide to Root and ROM the TF101

    I would recommend using TWRP recovery, it just seems to work better on our devices for some reason. Let us know if you need more help with anything you find in those 2 links.
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    54751
    Join Date
    Mar 2013
    Tablet
    TF101
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    Okay thanks. I went to do this and it is asking for my SBK version. How can I find that out if I can't boot it? TIA

  4. #4
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    Do you know your serial number, It should be on the box or a sticker on the tablet near the charging port.
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  5. #5
    Soundwave
    Member #
    54751
    Join Date
    Mar 2013
    Tablet
    TF101
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    Bbokas006620 I am assuming means version 2 according to their list. So now I have the tablet connected via usb, do I just boot it or do I boot to recovery mode?
    Last edited by yodabyte; 03-13-2013 at 04:33 PM. Reason: adding

  6. #6
    Soundwave
    Member #
    54751
    Join Date
    Mar 2013
    Tablet
    TF101
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    Well I ran the app and it came back as done, rebooted but it is just spinning still without booting up. :-( Also is still using ClockworkMod when I boot to recovery
    Last edited by yodabyte; 03-13-2013 at 04:52 PM. Reason: adding

  7. #7
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    You need to be in APX mode for it to work. You get into APX mode by holding power + volume up, you will not see anything on the screen, but the computer should see it. And yes, I believe you have sbk2 version with that serial number.
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  8. #8
    Soundwave
    Member #
    54751
    Join Date
    Mar 2013
    Tablet
    TF101
    Posts
    8
    Liked
    0 times
    Yup, got it all fixed. Thank you very much for the help. I am going to try to install the rom again. Can I use the TWRP recovery to do it?

  9. #9
    Bumblebee
    Member #
    16239
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Memphis, TN
    Tablet
    TF101
    Posts
    2,966
    Liked
    392 times
    Yup, in fact I would recommend TWRP. CWM seems to be a bit buggy on the TF101
    TF101! - Running Domination built on my beautiful ArchLinux box!
    Samsung Galaxy S4 - Stock Sadly...
    Custom Built Desktop - Intel I7 w/ Windows7 & ArchLinux Dual boot - Go LINUX!
    I firmly believe that any man's finest hour, the greatest fulfillment of all that he holds dear, is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious. - Vince Lombardi

    Great Help Guide Here -> Frederucos Fantastical Forum Favorites
    And Here -> Master Help Guide

  10. #10
    Guide Guru & Forum Administrator
    Supporting Member

    Member #
    12453
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Devon, UK
    Tablet
    Other - Chromebook
    Posts
    14,013
    Liked
    2827 times
    Marked as SOLVED
    Moved to development

    PLEASE Search for existing threads before posting a new one. Thanks.

    Your opinion matters. But should you disagree - please try not to be disagreeable

    Forum guide - here ~~ T100 FAQs - here ~~ Cold boot - here

    Adobe Flash Player & Browser Guide here

    Master Help Guide - here ~~ FAQ malware - here ~~ FAQ e-reading - here
    Mobile OS devices personal pantheon...
    ANDROID: Doogee DG310; SGS; Huawei Y300; Motoroloa Xoom 2ME; Razr; Defy Mini; CnM Touchpad II;
    Asus TF101; Lenovo A1; Samsung Tab 2 7.0
    APPLE: iPhone 4s; iPhone 5c; iPhone 6; iPhone 7; iPad 3; iPad Mini 2; iPad Air 2 64gb
    CHROMEBOOK: HP 14-Q010sa Celeron 14 Inch 4GB 16GB Chromebook - White.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Wipe Data process
    By reg1 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 6
    Last Post: 01-01-2013, 12:33 PM
  2. Does unlocking the prime wipe data?
    By allan1313 in forum Transformer Prime Development
    Replies: 5
    Last Post: 07-20-2012, 08:16 PM
  3. Question on Cold Boot w/ Data Wipe
    By towers1209 in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2012, 11:00 PM
  4. lockout n wipe data choice
    By Izwan in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-30-2011, 07:52 AM
  5. Does "Cold Boot" wipe my data?
    By KeithW in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2011, 12:07 PM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 01:42 AM.