Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    3813
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    13
    Liked
    0 times

    After Update I lost root!!!

    I rooted a few weeks back and haven't really done anything with it. My intention was to change the wpa supplicant so I could connect to ad hoc networks, just didn't do it yet because I didn't necessarily need to. Anyway, a week or so ago my TF updated with the Nvidia logo kernel and today I noticed Titanium backup updated so I opened it to see the change log to find that I don't have root access anymore. Superuser is still there and when I open it it says Titanium Backup has access.

    Any help???

    Thanks in advance.

  2. #2
    Jazz
    Member #
    3512
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    30
    Liked
    2 times
    It happened to me too. Yo need to root again. No problem

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    3813
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    13
    Liked
    0 times
    I'm certain this is a dumb questions, but, to re-root could I just enter apx mode and then open the .bat file?

    Thanks again.

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    5761
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    Same thing happened to me. Pretty annoying but guess just re-root it again tonight. Going to try just the apx mode and try the .bat, will let you know how it goes

  5. #5
    Soundwave
    Member #
    3813
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    13
    Liked
    0 times
    I went into apx mode and used the .bat and bricked my device. I was able to use nvflash to recover.

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

  6. #6
    Supporting Member
    Supporting Member

    Member #
    11
    Join Date
    Apr 2011
    Tablet
    None
    Posts
    3,118
    Liked
    365 times
    Moving to development

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Lost my mouse pointer
    By janakan77 in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 11-09-2011, 07:59 AM
  2. Lost my location/weather widget on main screen... oops
    By Lurik1 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2011, 03:42 PM
  3. sigh.. really lost...
    By kLutchh in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 27
    Last Post: 07-04-2011, 01:30 PM
  4. Lost all of my widgets
    By Repellr in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2011, 05:09 PM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 08:16 PM.