Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    87436
    Join Date
    Oct 2015
    Tablet
    TF Book T200
    Posts
    1
    Liked
    0 times

    Exclamation Cameras Not working

    Hi Guys just looking to know if anyone could help me out. I done a fresh install of windows 8.1 pro x86 loaded on a T200ta and got most of the drivers working. My main problem is the two camera drivers not installing after I install the "Image signal processor 2400" I have found a way round it by installing the drivers for the closest to them and then using a 3rd party driver updater which installs the correct drivers and lists them correctly under system devices (camera Sensor AR0543 Driver Version 603.9600.2102.45542 and Camera Sensor HM2056 Driver Version 14.31.52.999) I tried to launch the camera app to check that everything was working and it switched to a black screen then I get a blue screen saying that windows is collecting information then restarts. Has anyone come across anything like this or could they point me in the right direction?

    Cheers

    Update

    Well think this is gonna turn into a blog lol

    I have another T200ta and backed up all the drivers using Double Driver so now I have all my drivers saved. I will just try to run through the drivers to see if i can get the camera working. fingers crossed

    Update 1.1

    Using the drivers off the working T200ta camera sensor HM2056 and camera Sensor AR0543 plus I used the IPS driver and that also did not help. Does anyone know the right combination that I should use or what driver is for the actual camera on these. Still getting the BSOD when the camera is loaded. I've tried to uninstall reinstall the driver did not change. I might just do a force install of all the drivers to see if that helps.

    I'll keep me posted on my findings lol
    Last edited by WeeStevie; 10-03-2015 at 05:42 AM. Reason: further Update

  2. #2
    Soundwave
    Member #
    87672
    Join Date
    Oct 2015
    Tablet
    None
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    For me it is not working either on ubuntu 15.04 on the asus T200

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How to disable microphone and cameras ?
    By pacman in forum Transformer Pad Infinity TF700 (Tegra 3) Help
    Replies: 13
    Last Post: 11-24-2012, 04:47 AM
  2. can't connect to cameras
    By BioMedEng1 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 9
    Last Post: 11-06-2012, 10:52 AM
  3. Cameras on the TF, What do you use them for ?
    By Detection in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 22
    Last Post: 10-11-2011, 03:34 AM
  4. What do you use your cameras for?
    By samshltn in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 08-04-2011, 05:57 PM

Search tags for this page

asus t200 camera driver

,
asus t200ta camera driver
,

asus t200ta camera not working

,

asus transformer book t200ta camera not working

,

asus transformer camera not working

,
asus transformer t200 camera not working
,
avstream camera asus not working
,
camera t200ta
,
driver camera sensor hm2056
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 09:48 PM.