Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    85882
    Join Date
    Jul 2015
    Tablet
    TF Book T200
    Posts
    1
    Liked
    0 times

    While trying to put it back to its factory settings it got frozen now not starting!

    Hi guys,

    I recently bought brand new Transformer T200 TA C1-EDU for my wife. However she did not like the size of the screen. Then after just charging it and then using it for couple of hours to check whether it is working smoothly or not, I decided to sell it to someone else. Therefore I wanted to put it back to its factory settings, in order to start I plugged it in to AC charger then it started, as it reached to 9% of resetting, It got frozen with strips and cubes appeared all over the screen as some sort of graphic glitch. Then I waited for long, in case it will continue, but it did not work then I did hold down the power button for 10 sec. Since then nothing appears on screen. Tried all button options holding them for many seconds, but nothing happens. Only as you hold on the power button, the white light blinks as it shows its starting but nothing is happening on the screen. Even the light near front camera is not blinking too...

    I don't know what I am going to do. Please help
    Last edited by rkursun; 07-01-2015 at 03:20 PM.

  2. #2
    Jazz
    Member #
    76261
    Join Date
    Jan 2015
    Tablet
    TF Book T200
    Posts
    49
    Liked
    12 times
    Since you bought it new you might just want to go ahead and try returning it to the retailer.

    The tablet has a micro HDMI output port. Hook it to a TV's HDMI input port and maybe (maybe) you'll see something when you try to power it up that would give a clue, but it's a long shot that this would work.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. New Tablet, new problem - restoring factory settings
    By halld164 in forum Asus Transformer Book T100 Help
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2014, 02:32 PM
  2. Resetting TF300T to factory settings
    By snafubaby in forum Transformer Pad 300 Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2013, 08:20 PM
  3. My experiment with restoring to factory settings
    By PAB5204 in forum Ice Cream Sandwich
    Replies: 81
    Last Post: 05-01-2012, 08:34 AM
  4. Factory settings
    By David23 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2011, 10:58 AM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 03:55 PM.