Results 1 to 6 of 6
Like Tree2Likes
  • 1 Post By beanjam
  • 1 Post By janner43

Thread: Recently bought a T100 / Dock and bluetooth mouse disappearing / Blue dots on camera

  1. #1
    Soundwave
    Member #
    72702
    Join Date
    Aug 2014
    Tablet
    TF Book T100
    Posts
    6
    Liked
    1 times

    Recently bought a T100 / Dock and bluetooth mouse disappearing / Blue dots on camera

    Hi all, I picked up a new white T100 a couple of weeks back. It has 64GB and just the basic dock with no HDD. First time using Windows 8.1 so it's been a bit of a struggle getting everything set up how I like. I have had a couple of issues, most have been resolved by searching the forum.

    One thing in particular I can't figure out though is why sometimes when I reconnect to the dock, the keyboard and the bluetooth mouse won't reactivate. The only way to get them back is to reboot but that hangs and I have to hold the power button down for 10 seconds or so to force it. Hmm, I'll start a new thread and try to describe it better.
    weakpa2 likes this.

  2. #2
    Soundwave
    Member #
    72702
    Join Date
    Aug 2014
    Tablet
    TF Book T100
    Posts
    6
    Liked
    1 times

    Dock and bluetooth mouse disappearing

    I recently bought a T100TA and all the updates and BIOS are the latest versions.

    Sometimes when I reconnect the tablet to the dock nothing happens. I don't get the usual connection sounds, and the keyboard plus any USB connected devices don't respond.

    Oddly my bluetooth mouse also drops off, and trying to pair it again doesn't do anything.

    I can navigate Windows using touch still, but when I try to restart it just hangs and after waiting a while I end up needing to hold the power down to force it.

    Does anybody have a suggestion for how I might diagnose what is causing this?

  3. #3
    Soundwave
    Member #
    72702
    Join Date
    Aug 2014
    Tablet
    TF Book T100
    Posts
    6
    Liked
    1 times

    Blue dots on camera

    I have a few blue dots on my T100 camera, some of them come and go but one is particularly persistent.

    I first thought they might be dead pixels on the sensor, but the brightness of the room/background etc can make them disappear or become worse.

    Anybody else have these?

  4. #4
    Guide Guru & Forum Administrator
    Supporting Member

    Member #
    12453
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Devon, UK
    Tablet
    Other - Chromebook
    Posts
    14,013
    Liked
    2825 times
    Welcome to the forum

    Wow, you are a one man thread machine...

    Anyway, I have merged your individual posts together & edited your thread title to accompany that. Having all the issues discussed in one place will make it easier for everyone to help you.

    My initial feelings are these - with a machine as new as this... TAKE IT BACK I would contact your retailer & insist on a replacement unit.

    Others may have different views...

    All the best
    rickscheller likes this.

    PLEASE Search for existing threads before posting a new one. Thanks.

    Your opinion matters. But should you disagree - please try not to be disagreeable

    Forum guide - here ~~ T100 FAQs - here ~~ Cold boot - here

    Adobe Flash Player & Browser Guide here

    Master Help Guide - here ~~ FAQ malware - here ~~ FAQ e-reading - here
    Mobile OS devices personal pantheon...
    ANDROID: Doogee DG310; SGS; Huawei Y300; Motoroloa Xoom 2ME; Razr; Defy Mini; CnM Touchpad II;
    Asus TF101; Lenovo A1; Samsung Tab 2 7.0
    APPLE: iPhone 4s; iPhone 5c; iPhone 6; iPhone 7; iPad 3; iPad Mini 2; iPad Air 2 64gb
    CHROMEBOOK: HP 14-Q010sa Celeron 14 Inch 4GB 16GB Chromebook - White.

  5. #5
    Soundwave
    Member #
    72702
    Join Date
    Aug 2014
    Tablet
    TF Book T100
    Posts
    6
    Liked
    1 times
    Ok thanks for that. Taking it back is not really an option at the moment unfortunately.

    I can live with the camera problem, but I need to get the resume from sleep sorted out.

    This is the message in Event Viewer when coming out of sleep.

    Capture.JPG

  6. #6
    DKL
    DKL is offline
    Ratchet
    Member #
    72111
    Join Date
    Aug 2014
    Tablet
    TF Book T100TA
    Posts
    167
    Liked
    32 times
    Mine also has recently been experiencing the docking problem from time to time although it was always when I connected in relatively darker areas so I think it was really my own fault.

    Good luck with finding the root of your problem, just my personal experience.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Problems with Bluetooth MS wedge KB and USB Arctouch mouse on t100
    By greifer in forum Asus Transformer Book T100 Accessories
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2014, 04:24 PM
  2. Just bought a T100 and I have some questions
    By Arp in forum Asus Transformer Book T100 General Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 06-12-2014, 07:49 AM
  3. Disappearing Mouse
    By jimrac in forum Transformer Prime Help
    Replies: 6
    Last Post: 03-31-2012, 08:03 AM
  4. Mouse: Blue Tooth vs. Wireless?
    By BobS in forum Asus Transformer (TF101) Accessories
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2012, 09:12 AM
  5. best bluetooth mouse?
    By makinnard in forum Asus Transformer (TF101) Accessories
    Replies: 10
    Last Post: 01-15-2012, 08:25 AM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 03:17 PM.