Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    71988
    Join Date
    Aug 2014
    Tablet
    TF Book T100
    Posts
    1
    Liked
    0 times

    Help-stuck at local set up mod

    Please can you help me? Have just set up my new devise and it wouldn't set up Microsoft account and put me into local mode. It's now stuck with no windows installed and I can't work out what to do. Please advise.? Thanks

  2. #2
    Supporting Member
    Supporting Member

    Member #
    64427
    Join Date
    Jan 2014
    Tablet
    Too lazy to choose
    Posts
    1,249
    Liked
    291 times
    How did that happen? I've installed with no network connection plenty of times before and it installed just fine.

    Try rebooting while hitting the F9 key a bunch of times. That should put you in to the recovery menu, which should allow you to do a full factory restore and then try setting it up again.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: 02-24-2015, 08:13 PM
  2. local weather
    By Martha in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2013, 10:11 AM
  3. [Solved] Not able to access local network
    By tnecniv in forum Jelly Bean
    Replies: 4
    Last Post: 09-13-2012, 07:38 PM
  4. Browse local NAS
    By Tarnac in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2011, 12:02 AM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 03:39 AM.