Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    86398
    Join Date
    Aug 2015
    Tablet
    TF Book T100TA
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    After Cleen install of Windows 10, no videos will play in any program, Facebook etc.

    I had to wipe the drive and reinstall Windows 10. Now I can't get any videos to play at all on any programs. Facebook videos that auto play, don't. YouTube won't play. It's like they download, but won't start playing.

    They just show a spinning icon in the middle.

    Thanks

    I updated the Intel video drivers using the Intel auto update.
    Last edited by 2015REV; 11-23-2016 at 09:43 AM.

  2. #2
    Helping Hero & Super Moderator
    Supporting Member

    Member #
    1745
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Northern Illinois
    Tablet
    TF Book T100TA
    Posts
    1,775
    Liked
    245 times
    If these drivers are not the same as the ASUS driver you might try that one, both win10 & win 8.1
    Help shortcuts

    For TF101 http://www.transformerforums.com/for...tml#post177499
    For T100 http://www.transformerforums.com/for...tml#post344339

    My stuff!

    ASUS T100 64GB
    TF101 32 GB + Grandkids toy now
    Nokia 635 win 8.1
    ASUS MB Z97-A with I5 CPU (mine home brew PC)
    HP Desktop (wife's)
    Retired: My week is six Saturdays and one Sunday!

  3. #3
    Jazz
    Member #
    69530
    Join Date
    May 2014
    Tablet
    TF Book T100
    Posts
    63
    Liked
    17 times
    Have you tried installing Adobe Flash?

  4. #4
    Soundwave
    Member #
    86398
    Join Date
    Aug 2015
    Tablet
    TF Book T100TA
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    Thank you both for your speedy replies.
    It seems that if you upgrade to Windows 10 from Windows 8 that was on it when purchased, the Intel drivers are already on it. Wiping the drive and a clean install used Windows 10 drivers. Asus website ask which operating system 8 or 10 and shows a different set of drivers for each to download. Only a couple for 10. I found that the Windows 8 "Intel_SOC_Driver_Package2_VER10A" was the one that did the trick. It was the first one I tried. Now videos will play.

    It might be added to the information about doing a clean install of Windows 10, you need to download Windows 8 drivers from Asus also.

    Thanks again
    Tom
    Last edited by 2015REV; 11-23-2016 at 06:31 PM.

  5. #5
    Helping Hero & Super Moderator
    Supporting Member

    Member #
    1745
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Northern Illinois
    Tablet
    TF Book T100TA
    Posts
    1,775
    Liked
    245 times
    Glad it was an easy fix enjoy
    Help shortcuts

    For TF101 http://www.transformerforums.com/for...tml#post177499
    For T100 http://www.transformerforums.com/for...tml#post344339

    My stuff!

    ASUS T100 64GB
    TF101 32 GB + Grandkids toy now
    Nokia 635 win 8.1
    ASUS MB Z97-A with I5 CPU (mine home brew PC)
    HP Desktop (wife's)
    Retired: My week is six Saturdays and one Sunday!

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. How to install or access a program that is on a disc?
    By Allison in forum Asus Transformer Book T100 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2014, 03:44 PM
  2. facebook hyperlinks no longer work on transformer "browser" program
    By timbrown527 in forum Transformer Prime Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-10-2012, 11:43 AM
  3. Tf101 won't play Youtube rental movies. All other videos play fine.
    By user659 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2011, 08:10 AM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 06:35 PM.