Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Jazz
    Member #
    62794
    Join Date
    Dec 2013
    Tablet
    Other - Windows
    Posts
    53
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by t100 View Post
    I think it is RMA time for you.
    Before I do that, can you help me? Can you attach the ntdll.dll in system32? I tracked down the error in event viewer and it said Fault Module: ntdll.dll

  2. #12
    Jazz
    Member #
    62573
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Texas
    Tablet
    Other - Windows
    Posts
    67
    Liked
    8 times
    I read it in a thread, but did you unzip the bios zip file and then run Winflash? That's all I did and hit the power button several times as the bios ran and as the screen blacked out.

  3. #13
    Soundwave
    Member #
    59747
    Join Date
    Aug 2013
    Tablet
    Researching Tablets
    Posts
    23
    Liked
    0 times
    Gosh I feel so bad for people that are having problems updating their BIOS. I've updated my BIOS twice using EZ Flash and have not encountered a single issue.

    Kind of makes me wonder what kind of inconsistencies exist in the production of these devices. I hope you get everything sorted out, buddy.

  4. #14
    Jazz
    Member #
    62794
    Join Date
    Dec 2013
    Tablet
    Other - Windows
    Posts
    53
    Liked
    3 times
    Quote Originally Posted by guitarpete987 View Post
    Gosh I feel so bad for people that are having problems updating their BIOS. I've updated my BIOS twice using EZ Flash and have not encountered a single issue.

    Kind of makes me wonder what kind of inconsistencies exist in the production of these devices. I hope you get everything sorted out, buddy.
    Dang, lucky you lol..hey do you mind share what brand of USB drive you used, and you format it with FAT32?

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Please help. Weird issue is driving me crazy
    By action2096 in forum Transformer Prime Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-19-2013, 06:45 AM
  2. Bizarre Behaviors.."Certificatrs Expired.. Insane Typing. YIKES
    By Lori in forum Transformer Pad 300 Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2012, 11:22 PM
  3. Please Help...Dock driving me crazy!
    By msalts in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-2011, 05:51 PM

Search tags for this page

asus not lettinf me log in to microsoft account
,
asus t100 setup hung on sign in to your microsoft account
,
asus t100 wont let me log into microsoft account for the first time
,
asus transformer book t100 wont let me log in
,

asus transformer t100 color settings

,
asus transformer t100 problems signing in to microsoft account
,
cant setup msn on asus
,
cant winflash asus t100ta
,
driver missing windows 8 fresh install t100
,
ezflash
,
hidden 8gb
,
log into microsoft account transformer book
Click on a term to search for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 04:41 AM.