Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
Like Tree4Likes

Thread: Clock issues on T100-Chi

  1. #11
    Soundwave
    Member #
    87249
    Join Date
    Sep 2015
    Tablet
    TF Book T100 Chi
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    Im having the same issue and also I started to have charge problems. Started out that I was having to be careful and get the usb cable in a sweet spot to charge. Cable charges fine on keyboard as do several others. In fact I had to use a phone cable to get it to charge and now It wont charge at all..I have sent to asus and wait..what I expect to be a rma ticket

  2. #12
    Soundwave
    Member #
    88701
    Join Date
    Jan 2016
    Tablet
    TF Book T100TA
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    Asus t100chi slow running clock issue

    Quote Originally Posted by DisplacedNortherner View Post
    HI, I'm a noob here but I have over 20 years IT experience behind me so it's not really a noob type question.

    I've had my T100-Chi for just over a week now and I've notice the time clock runs slow. It drifts behind by about 2 or 3 minutes after 10mins and overnight it can loose 30mins. I am using time.is to compare real time to the computer time and after 7mins it is reporting now that my clock is out by 1m28s.

    Anyone else experiencing this?

    I have opened a ticket with ASUS but I want to make sure I stay within my 30day return period with the Microsoft Store in case I need to return it.

    Any ideas?

    Also, anyone know how the heck you get into the BIOS on this thing. Vol Up and Power, Vol Down and Power, Vol Up/Down and Power and F2 and power all fail to get me in there.

    Thanks in advance

    Andy

    I had the same problem, try a lot of suggestions, but the problem continue. Then i check the "windows time" service (Control panel - Administrative Tools - Services - Windows Time). i found it was disabled, enable it and that's all.

  3. #13
    Soundwave
    Member #
    94650
    Join Date
    Dec 2017
    Tablet
    Please select one
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    still havee this problem
    after new Windows 10 updates it has been fixed for a month
    but now my cpu and clocks againg works incorrect ,delay between seconds
    any solutions from asus official support?
    Last edited by Savchuk2248; 12-01-2017 at 06:22 PM.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Asus t100 with issues on startup and charge
    By kitkatkj in forum Asus Transformer Book T100 Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2015, 08:41 AM
  2. Sustained high clock speed on T100 Z3775 edition
    By dylanlrk in forum Asus Transformer Book T100 General Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 09-15-2014, 03:33 PM
  3. T100 Battery related issues only
    By leeshor in forum Asus Transformer Book T100 Battery Issues
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2014, 03:47 AM
  4. T100 shutdown (and more) issues
    By Lalalakers in forum Asus Transformer Book T100 Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2014, 05:48 AM
  5. Terrible Wifi Issues with ASUS T100!
    By 3ncore in forum Asus Transformer Book T100 Help
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-2014, 07:41 AM

Search tags for this page

asus t100 chi slow clock
,
asus t100 clock slow
,
asus t100 time clock stops
,
asus t100ha bios level clock not work
,

asus t100ha clock problem

,
asus transformer book clock issue
,
asus transformer book clock not working
,
news
,

t100 chi computer clock is lagging

,
t100 chi optimized defaults bios
,
t100ha clock slow
,
transformer book t100ha clock problem
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 06:29 PM.