Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 59
Like Tree5Likes

Thread: The battery percentage doesn't increase while using it..

  1. #21
    Ratchet
    Member #
    61376
    Join Date
    Oct 2013
    Tablet
    TF701
    Posts
    136
    Liked
    11 times
    No issues here, infact after the new bios update its charging even faster. When from 40% to 52% in about 15 minutes. This is using it at the same time. With the first bios it was much much slower charging when in use.
    ilovetofu likes this.

  2. #22
    Jazz
    Member #
    61612
    Join Date
    Nov 2013
    Tablet
    Other - Windows
    Posts
    64
    Liked
    1 times
    henrickson whatelse did you update just the bios? anything else worth upgrading? thanks

  3. #23
    Ratchet
    Member #
    61376
    Join Date
    Oct 2013
    Tablet
    TF701
    Posts
    136
    Liked
    11 times
    Quote Originally Posted by sillyrabbitt123 View Post
    henrickson whatelse did you update just the bios? anything else worth upgrading? thanks
    Audio and intel gfx drivers. Not sure if they are updated versions or not. But I installed them.

  4. #24
    Soundwave
    Member #
    61726
    Join Date
    Nov 2013
    Tablet
    Other - Windows
    Posts
    11
    Liked
    1 times
    I now have a third party charger and Portapow fast charger usb cable. I definitely get a net positive charge even during heavy usage. Result.

  5. #25
    Jazz
    Member #
    61612
    Join Date
    Nov 2013
    Tablet
    Other - Windows
    Posts
    64
    Liked
    1 times
    Quote Originally Posted by Hendrickson View Post
    Audio and intel gfx drivers. Not sure if they are updated versions or not. But I installed them.
    thanks




    Quote Originally Posted by Gunnzie View Post
    I now have a third party charger and Portapow fast charger usb cable. I definitely get a net positive charge even during heavy usage. Result.
    can you share links to what you bought? Thanks!!

  6. #26
    Soundwave
    Member #
    62043
    Join Date
    Nov 2013
    Tablet
    None
    Posts
    7
    Liked
    0 times
    i have a weirder issue with battery.

    after updating windows 8.1, my t100 won't charge. it was charging fine before the update.

    i did all the updates. i didn't do the asus live updater yet though.

    anything else i can do?

  7. #27
    Ratchet
    Member #
    61803
    Join Date
    Nov 2013
    Tablet
    Other - Windows
    Posts
    118
    Liked
    3 times
    Mine is charging, albeit slowly when using it hooked up to an external HD monitor etc but mraz make sure you check and recheck your power adapter is connected properly and / or the USB lead as mine worked itself a little lose. Do you get the red light when it's plugged in at all?

  8. #28
    Soundwave
    Member #
    62043
    Join Date
    Nov 2013
    Tablet
    None
    Posts
    7
    Liked
    0 times
    before the update, i got the red light just fine, for a couple days it worked good.

    then i updated to windows 8.1

    then i plugged it in and it stopped charging...

  9. #29
    Ratchet
    Member #
    61803
    Join Date
    Nov 2013
    Tablet
    Other - Windows
    Posts
    118
    Liked
    3 times
    I don't understand how you didn't already have Windows 8.1 on your T100 as they left the factory with this?

    Maybe a Windows refresh to get it back working but I'm just guessing!

  10. #30
    Soundwave
    Member #
    62043
    Join Date
    Nov 2013
    Tablet
    None
    Posts
    7
    Liked
    0 times
    i think i mean an update to windows 8.1.

    there was a big critical update, about 250megs for 8.1

    i didn't do any of the asus live updates ( i will do that when i get home).

    i may do a refresh.

    how do you update the bios on this thing?
    Last edited by mrazndead; 11-18-2013 at 11:08 AM.

 

 
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Battery doesn't charge anymore
    By Gilbert in forum Asus Transformer (TF101) General Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 05-03-2013, 08:01 AM
  2. TF101 Doesn't Charge
    By Element12 in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-09-2013, 01:10 PM
  3. TF101 doesn't charge
    By jkaszynski in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 13
    Last Post: 12-27-2012, 11:41 PM
  4. Infinity Pad/Dock doesn't seem to charge
    By azibux1 in forum Transformer Pad Infinity TF700 (Tegra 3) Help
    Replies: 9
    Last Post: 08-31-2012, 02:15 PM
  5. Battery doesn't charge
    By Silent_Insanity in forum Asus Transformer (TF101) Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-14-2012, 12:10 PM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 03:48 PM.