Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Soundwave
    Member #
    59182
    Join Date
    Jul 2013
    Tablet
    TF300T
    Posts
    6
    Liked
    0 times

    Angry Asphalt 8 on TF300

    Why Asphalt 8 runs so bad on my stock tf300t. Even with the device in performance mode and the game at minimum graphics i can't play it. It lags too much. Any opinion ?
    Learn to say 'no' to the good so you can say 'yes' to the best.

  2. #2
    Supporting Member
    Supporting Member

    Member #
    1793
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Vancouver Canada
    Tablet
    TF Book T102HA
    Posts
    5,903
    Liked
    1225 times
    Thread has been moved to the Games section of the forum and "on TF300" added to the thread title.

  3. #3
    Ratchet
    Member #
    55505
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Thessaloniki, Makedonia, Greece
    Tablet
    TF201
    Posts
    206
    Liked
    27 times
    Prime, performance mode on, graphics to low (not very low), for no spikes at all (even at high goes quite well, but with a few spikes).
    Maybe you haven't factory reseted your TF never since you got it and you have added to many apps, maybe is the crappy I/O of Asus.

  4. #4
    Ratchet
    Member #
    56409
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Bracebridge Canada
    Tablet
    TF300T
    Posts
    174
    Liked
    84 times
    Quote Originally Posted by ipinti View Post
    Why Asphalt 8 runs so bad on my stock tf300t. Even with the device in performance mode and the game at minimum graphics i can't play it. It lags too much. Any opinion ?
    Hi ipinti, I have had things like this happen with high resolution games to me before and sometimes it just takes a little maintenance to get things working smoothly again "christoi" made a valid point about doing a Factory Reset but I would first uninstall the game as well as any other apps you may not be using then do a Cold Boot (Hard Reset) then re-install the Asphalt 8 game. Now if that doesn't work then I would back-up my apps and do a Factory Reset and that should do the trick, I do a Factory Reset every now and again just to keep my TF300T running at its best maybe every 2.5 months even less depending if I'm having issues, after you've done it a few times its like doing a cold boot to me.....hope this helps you ipinti.

 

 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

asphalt 8 asus

,
asphalt 8 asus tf300 ????????
,
asphalt 8 asus tf300t
,
asphalt 8 asus transformer tf300t
,

asphalt 8 on asus tf300t

,

asphalt 8 poor perfomance

,
asphalt 8 runs poorly
,

asphalt 8 tf300t

,

asus tf300t asphalt 8

,
asus tranformer tf300 asphalt 8
,
asus transformer crashing asphalt 8
,
tf201 asphalt 8
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread

Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
All times are GMT -6. The time now is 09:18 PM.